El de l’Anadolu Efes, el partit més important

El de l’Anadolu Efes, el partit més important

El FC Barcelona rep aquest dijous (20.45 hores, Esport 3) el conjunt turc en el que és el primer partit del Top 16 “Aquest sí que és realment un partit important”, declarava Juan Carlos Navarro després de la derrota a Madrid

El FC Barcelona enceta aquest dijous una nova fase a l’Eurolliga. El Top 16 arrenca al Palau Blaugrana amb la visita de l’Anadolu Efes (20.45 hores, Esport 3), un dels set rivals temibles als quals s’haurà d’enfrontar en aquest tram de la competició. La plantilla és conscient que ara arrenca l’etapa més complicada a Europa i, per aquest motiu, és clau començar amb una victòria a casa.

Un a casa, dos fora

No és només una qüestió de començar bé. També el calendari juga un factor important: després del partit amb l’Anadolu Efes el FC Barcelona haurà d’afrontar dos compromisos consecutius lluny del Palau Blaugrana, amb el Fenerbahçe Ulker i l’Olympiacos. El grup, que es completa amb Panathinaikos, l'Unicaja, el Caja Laboral i l'Emporio Armani, no permetrà una sola concessió.

Juan Carlos Navarro valorava així la importància de l’estrena del Top 16 després de la derrota patida diumenge a la pista del Reial Madrid: “Ara ens hem de centrar en el matx d’aquest dijous contra l’Efes, que sí que és realment important. Cal començar el Top-16 de la millor manera possible”.

L’equip, que s’ha exercitat aquest dia 31 a les 11.30 hores i que tornarà a fer-ho el dia 1 a la tarda, segueix patint l’absència de Marko Todorovic, encara amb molèsties de la distensió al múscul oblic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut