fcb.portal.reset.password

Barça i Partizan ja es van veure les cares la temporada passada al Palau Blaugrana / FOTO: ARXIU FCB

Ja se saben les dates i els horaris dels nou primers partits de la primera fase de l’Eurolliga. El FC Barcelona debutarà al Palau Blaugrana contra el Partizan de Belgrad en un partit que es disputarà el dijous 17 d’octubre a les 21 hores. Serà el primer partit de l’Eurolliga 2013/14 dels de Xavi Pascual, que en aquesta primera fase de deu partits -l’últim partit no té l’horari definit- jugarà quatre partits en divendres.

Contra el CSKA, en divendres

Un dels partits més emocionants del grup i que de ben segur pot decidir una de les primeres posicions, es disputarà al Palau en divendres. Serà el 8 de novembre a les 20.45 hores, en el que serà el primer partit a casa en divendres. El segon serà més endavant, el 29 de novembre, contra el potent Fenerbahçe.

A banda dels partits a Barcelona, hi haurà dos partits més en divendres a domicili. A la jornada 2 a Istanbul contra el Fenerbahçe i a la jornada 8 a la pista del Nanterre.

Sense treva

I és que des de l’inici de la competició el 17 d’octubre fins a mitjan desembre, els catalans disputaran deu partits, un cada setmana, a banda del compromís de la Lliga Endesa pertinent. És a dir, els de Pascual es trobaran en més d’una ocasió jugant divendres i diumenge i el desgast físic serà evident.

Cal recordar que l’Eurolliga d’aquesta temporada també comptarà amb una segona fase de 14 partits i que els equips poden arribar a disputar un màxim de 31 partits (10 de la primera fase, 14 del Top 16, 5 dels quarts de final i 2 de la Final Four).

El calendari

Jornada 1: FCB – Partizan (17 d’octubre, a les 21 h)

Jornada 2: Fenerbahçe – FCB (25 d’octubre, a les 19 h)

Jornada 3: FCB – Nanterre (31 d’octubre, a les 20.45 h)

Jornada 4: FCB – CSKA Moscou (8 de novembre, a les 20.45 h)

Jornada 5: Budivelnik – FCB (14 de novembre, a les 18 h)

Jornada 6: Partizan – FCB (21 de novembre, a les 20.45 h)

Jornada 7: FCB – Fenerbahçe (29 de novembre, a les 21 h)

Jornada 8: Nanterre – FCB (6 de desembre, a les 20.45 h)

Jornada 9: CSKA Moscou – FCB (12 de desembre, a les 17 h)

Jornada 10: FCB – Budivelnik (Dia i hora per confirmar)

Tornar a dalt