El Budivelnik Kíev, segon rival lluny del Palau a Europa

El Budivelnik Kíev, segon rival lluny del Palau a Europa

Pascual segueix amb les baixes de Lorbek i Oleson (20.45 hores, Esport 3, Sportmania i Canal + Deportes 2 HD) En el conjunt local hi destaquen l’exmadridista Darjus Lavrinovic i el polivalent Dajuan Summers

El FC Barcelona té la primera oportunitat de revertir una situació que li era adversa fa dues jornades enrere després d’haver perdut a la pista del Fenerbahçe i al Palau contra el Nanterre francès. Ara, després d’haver superat el CSKA divendres passat és a Kíev per tractar de superar un equip que sol jugar força millor a casa seva que lluny de la capital ucraïnesa.

Com arriba el FC Barcelona

A poc a poc, el conjunt de Xavi Pascual va trobant una continuïtat en el seu joc. Ara arriba a Kíev després de superar l’exigent CSKA a l’Eurolliga (79-70) i el CB Canàries, un rival d’aquells sempre complicats pel tema del relaxament, la concentració i pel poc temps de preparació després de superar un compromís de primer nivell com era el que es va jugar davant del conjunt de Messina.

Esportivament parlant, l’engranatge de la maquinària barcelonista va a més. Els jugadors nous cada cop se senten més còmodes enmig dels sistemes que els demana que desenvolupin el cos tècnic i els que ja hi eren, és a dir, els Navarro, Sada, Huertas i companyia, també cada cop fan que se sentin més integrats. Malgrat comptar encara amb les dues importants baixes d’Erazem Lorbek i Brad Oleson, els blaugranes afronten el matx amb moltes ganes i il·lusió.

El rival

El rival, un nouvingut a la màxima competició continental amb nom impronunciable i complicat, no passa per un bon moment. El Budivelnik arriba al matx després de perdre el seu darrer compromís a la Lliga domèstica i de perdre també, de forma contundent a la pista del Nanterre francès (-19 en contra). Malgrat això, a Europa l’únic triomf que té en el seu balanç d’1-3 que porta el va aconseguir jugant a casa davant el Partizan de Belgrad (74-69).

En el conjunt ucraïnès que entrena el letó Ainars Bagatskis, hi destaquen diversos jugadors. El primer, l’exmadridista Darjus Lavrinovic. El lituà està tenint bons números que estan sent ben acompanyats per un aler-pivot fort com és Dajuan Summers. També juga a l’equip local l’exmanresa Micah Downs i l’exGirona, entre molts altres equips, Salenga, que va arribar a coincidir amb Víctor Sada quan aquest va jugar un parell de temporades a les files del desaparegut Akasvayu Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut