fcb.portal.reset.password

La gent del bàsquet formatiu i el primer equip han fet també un partidet de futsal a primera hora de la tarda / FOTO: FCB

Una nodrida representació del bàsquet formatiu del FC Barcelona s’ha desplaçat fins a Encamp aquest divendres. Tècnics, delegats, preparadors físics, fisioterapeutes i responsables de la base –entre ells l’exjugador Roberto Dueñas- han matinat de valent per ser a quarts de dotze a l’hotel de concentració del FC Barcelona.

Afavorint la sinèrgia

Un cop esmorzats, la vintena de persones que formaven aquest grup s’han dirigit a una de les sales annexes al menjador, on han començat les xerrades. Totes, d’una durada aproximada d’uns 30 minuts, han tractat temes tan diversos com la comunicació, aspectes de fisioteràpia i de medicina, i, després de dinar, d’aspectes més tècnics a càrrec dels membres de l’equip de Xavi Pascual.

Aquestes trobades, que no són noves d’aquesta temporada, s’emmarquen dins la voluntat que té el primer equip de generar sinèrgies amb el bàsquet formatiu i que tothom se senti part important del gran engranatge que és el FC Barcelona i, més concretament, la secció de bàsquet del nostre club.

Tornar a dalt