El Barça torna a Istanbul per quarta vegada

El Barça torna a Istanbul per quarta vegada

Els blaugranes ja van jugar davant el Fenerbahçe i l’Efes Al Fenerbahçe s’hi ha enfrontat en fase regular i en Top 16 El balanç amb equips turcs en aquest exercici, favorable als barcelonistes (2-1)

El FC Barcelona ja és a Istanbul. L’equip ha viatjat aquest matí des de l’aeroport del Prat i hi ha arribat al voltant de les 14.00 hores (hora turca –una més que a Barcelona). És la quarta visita dels homes de Xavi Pascual a territori turc. Abans, ja han fet un parell de visites a la pista del Fenerbahçe i l’Efes Pilsen. Fins ara, el balanç de triomfs i derrotes del FC Barcelona en les seves visites a Istanbul és de 2-1. Veurem què passa en aquesta quarta visita, ara contra el Galatasaray.

La primera victòria, sense Navarro

L’equip, que no pot comptar amb el concurs de Juan Carlos Navarro –que segueix tractament de recuperació a Barcelona amb un dels dos fisioterapeutes de l’equip–, ja sap què és guanyar a Istanbul sense el seu capità. De fet, ja ho va fer en la segona jornada del Top 16 davant el Fenerbahçe. Llavors, Marcelo Huertas va erigir-se en el líder d’un conjunt que va començar a marcar amb aquell triomf (73-76) quines eren les seves intencions en la segona fase de la màxima competició continental.

La segona, amb suspens davant l’Efes

El segon triomf a Istanbul, aquest cop al cantó occidental d’aquesta gran metròpoli turca, va ser a la pista de l’Efes Pilsen. El Barça va tenir controlat el partit al llarg dels tres primers quarts, però el rival també juga i els locals, liderats per un gran Planinic, van tornar a entrar en el matx en els darrers compassos. El conjunt blaugrana, quan ja es veia perdut, va acabar forçant la pròrroga gràcies a un cop de dits de Joey Dorsey després d’una errada de Brad Oleson en el darrer llançament de tir lliure que va tenir l’equip.

Al final, 84-89 el dia que Juan Carlos Navarro va sumar un nou rècord particular al seu llarg i extens palmarès –11 assistències en un partit–, i el dia també que el FC Barcelona arribava als 300 partits en la màxima competició continental –és l’equip que més partits hi ha disputat, 307.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut