El Barça té la primera opció de ser a la Final a Quatre

El Barça té la primera opció de ser a la Final a Quatre

Navarro és l’única baixa del Barça per al tercer partit de l'eliminatòria (19 hores, E3/Canal+ Deportes) Carlos Arroyo sí jugarà malgrat no estar al cent per cent recuperat L’Abdi Ipekçi estarà ple com un ou. Entrades venudes des del passat dimarts

Primer ‘match-ball’, primera pilota de partit per als homes de Xavi Pascual que volen, quan abans millor, segellar el seu passi a una nova Final a Quatre –seria la sisena en les set darreres temporades-. Davant, però, tindran un equip amb ganes d’allargar la sèrie, un equip que sortirà amb el ganivet a la boca per poder donar una alegria a la seva afició, molt més sorollosa que la de Besiktas o Efes –els altres equips que també juguen en aquest pavelló-, que des del passat dimarts han deixat les taquilles amb el cartell de 'tot venut'.

El partit començarà a les 20.00 hores (19.00 hores a Barcelona) i serà retransmès en directe per Esport3 i Canal Plus Deportes.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugrana arriben amb un 2-0 en l’eliminatòria de quarts de final, una bona notícia si fem cas a l’estadística, ja que des que es va establir el sistema de Play-Off de quarts de final mai cap equip ha remuntat un 2-0 advers. El que caldrà veure és si els blaugrana fan bona aquesta dada i, cas de ser així, en quants partits.

L’equip, que dissabte per la tarda va entrenar per espai d’una hora i tres quarts a l’escenari del partit vol segellar el passi a la Final a Quatre per la via ràpida, però sempre amb el màxim respecte per a un rival que en la primera part del primer partit ja va demostrar ser un conjunt lluitador i que pot complicar molt les coses si no hi ha una bona concentració.

Els de Pascual només presenten la baixa de Juan Carlos Navarro, per culpa d’una elongació al bíceps femoral de la cama dreta. El capità blaugrana seguirà per televisió aquest tercer partit mentre segueix recuperant-se a Barcelona. L’entrenador del Barça, per tant, haurà de descartar a un dels jugadors, ja que el ‘roster’ l’han de formar 12 noms.

El rival

El Galatasaray juga amb tota la pressió en contra. Els homes d’Ergin Ataman saben que han de donar-ho tot per guanyar un Barça que ja els ha superat per 27 i 21 punts respectivament. Els locals, però, no donaran fàcilment els seu braça tòrcer i s’agafaran amb totes les seves forces a la reaparició del seu millor jugador, el base porto-riqueny Carlos Arroyo.

Però malgrat que totes les mirades se centren en l’exNBA, el conjunt otomà també té d’altres jugadors experimentats i interessants que poden assumir perfectament el rol ofensiu. Parlem de Domercant, d’Erceg, de Guler o de Hairston. El Galatasaray porta un balanç de 7-5 en els partits jugats al seu pavelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut