El Barça s’enfronta a l’Herbalife Gran Canària en una jornada festiva

El Barça s’enfronta a l’Herbalife Gran Canària en una jornada festiva

Els blaugranes disputen el partit corresponent a la jornada 28 en un dia de celebració per al club local, que inaugura el pavelló Gran Canaria Arena L’equip de Xavi Pascual afronta aquest duel després de dues victòries a la Lliga Endesa

Un dels propers objectius del FC Barcelona és la Final Four que es jugarà a Milà el cap de setmana del 16 i 18 de juny. Abans, però, cal seguir fent camí a la Lliga Endesa. Queden quatre partits de Lliga Endesa per jugar previs a la cita europea. I el primer és aquest dijous al migdia (12.30 hores/Teledeporte).

El Barça s’ha desplaçat fins a les Canàries per enfrontar-se a l’Herbalife Gran Canària, en el partit corresponent a la jornada 28, que es va ajornar perquè els blaugranes estaven implicats en el play-off contra el Galatasaray per ser a la Final Four de l’Eurolliga. Els blaugranes arriben a aquesta cita amb la moral reforçada després de complir a Europa i vèncer en els darrers dos duels de Lliga, contra el Fuenlabrada (81-63) i el Rio Natura Monbus (77-62).

L’Herbalife Gran Canària és l’actual cinquè classificat a la taula i afronta aquesta cita després de superar a domicili el FIATC Joventut (78-84). En el partit d’anada al Palau Blaugrana va posar les coses difícils a l’equip de Xavi Pascual, que finalment va imposar-se per 62 a 52. Aquest dijous, a més, tindrà una motivació afegida per guanyar el Barça.

Inauguració del Gran Canaria Arena

El partit d’aquest dijous festiu serà un duel ben especial per als canaris, que estrenaran pavelló. Els de Pedro Martínez deixen el Centro Insular de Deportes (on el Barça va guanyar 11 dels 22 partits jugats) per estrenar una nova casa: el Gran Canaria Arena. Així doncs, els blaugranes seran protagonistes de la inauguració oficial d’aquest recinte esportiu, que viurà una gran festa des de les onze del matí. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut