FC Barcelona - Herbalife Gran Canària: El Barça se centra primer en el ‘Granca’

FC Barcelona - Herbalife Gran Canària: El Barça se centra primer en el ‘Granca’

Els blaugranes juguen aquesta tarda a les 19.30 h 48 hores després ho faran a la capital d’Espanya davant el Reial Madrid Pascual decidirà a darrera hora qui descansa malgrat que Todorovic encara arrossega problemes musculars

Test de nivell ACB el d’aquest divendres de ‘vacances’ nadalenques al Palau Blaugrana. Els homes de Xavi Pascual reben l’Herbalife Gran Canària del també català Pedro Martínez (19.30 hores / Esport3) Els canaris són un dels conjunts que històricament més han complicat la vida als blaugranes les últimes temporades. Una dada: des que Pascual és a la banqueta el balanç de triomfs i derrotes és de 5-5 amb el conjunt groc.

Com arriba el FC Barcelona

El conjunt blaugrana està en bona línia de joc i resultats. Després de les ensopegades davant l’Unicaja al Palau i a Moscou davant el CSKA, els jugadors van fer un pas endavant i han millorat aspectes del joc importants. Així, han encadenat tres triomfs seguits (Valladolid, Budivelnik i Fuenlabrada). Més enllà dels noms dels rivals el més important és que a poc a poc el conjunt barcelonista ha anat trobant el seu camí i un joc més consistent.

De cara al matx d’aquesta tarda, Pascual no sap encara quins seran els jugadors que descansaran, malgrat que Marko Todorovic segueix amb la distensió muscular al múscul oblic. A més, cal tenir molt present que en menys de 48 hores, l’equip torna a jugar, en aquest cas a la pista del Reial Madrid, el líder invicte de la competició.

El rival

L’Herbalife Gran Canària és un conjunt que ja fa diverses temporades que manté el mateix bloc de jugadors sota les ordres de Pedro Martínez. Els canaris són un equip sòlid, dur i aguerrit al qual costa de superar en partits ajustats. De fet, aquesta temporada ja ha guanyat tres partits a la pròrroga.

Actualment és el quart classificat de la Lliga Endesa amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el conjunt blaugrana (8-3). L’Herbalife és el millor equip de la Lliga Endesa en l’aspecte de rebots defensius (27,8 de mitjana per partit). Els canaris, però, tenen la baixa per lesió del pivot format al planter blaugrana Xavi Rey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut