El Barça rep el València Basket a l’estrena de la Lliga Endesa

El Barça rep el València Basket a l’estrena de la Lliga Endesa

Pascual podrà comptar amb Juan Carlos Navarro, que ja va jugar uns minuts a la final de la Lliga Catalana Sada continua amb molèsties per una costella fissurada però està dins de la convocatòria Les baixes segures son les de Lorbek i Oleson

Tarda d’estrena al Palau Blaugrana. El primer equip de bàsquet debuta a la Lliga Endesa i ho fa davant del seu públic. El matx (18.00 hores / Teledeporte) serà la primera presa de contacte amb la competició domèstica i un bon test, ja que el rival, el València, és un dels equips que més s’ha reforçat aquest estiu.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes arriben amb les baixes de Lorbek i Oleson. Després d’una excel·lent pretemporada tenen moltes ganes d'oferir una bona imatge. Només amb la taca de la derrota a la final de la Supercopa contra el Reial Madrid, els de Pascual arriben al primer partit de la temporada després de superar el Joventut de Badalona a la final de la Lliga Catalana de bàsquet.

Les cinc noves incorporacions tindran l’ocasió aquesta tarda de debutar davant del seu nou públic. Hi ha ganes de veure’ls i ells en tenen d’agradar. Així, el Dorsey, Pullen, Nachbar, i Papanikolaou volen debutar amb victòria a l’ACB, malgrat que saben que tenen un dels rivals més complicats de la Lliga Endesa al davant.

En l’apartat físic, l’equip arriba al matx amb la presència del seu capità, Juan Carlos Navarro. La sola presència de l’11 del Barça al Palau ja és un motiu més per acostar-se aquesta tarda al pavelló barcelonista. També hi serà Victor Sada, malgrat que arrossega força molèsties per una costella fissurada. La lesió se la va fer a la Supercopa.

El rival

El conjunt taronja ha compost un equip molt equilibrat. Reforçant gairebé totes les posicions, el València Basket de Perasovic –un tècnic que exigeix molt als seus jugadors des del primer dia- arribarà al Palau molt ben rodat. La seva pretemporada ha estat impecable i el mateix Xavi Pascual ja va assegurar després de la final de la Lliga Catalana que es tracta “d’una de les deu millors plantilles d’Europa”.

Lafayette, Lucic, Triguero, Van Rossom, Sato i Aguilar són les cares noves d’un equip que tots els entesos assenyalen com un dels grans que poden fer coses importants aquesta temporada. Lafayette prové del Zalgiris; Lucic, del Partizan; Van Rossom i Aguilar, del CAI, i l’exblaugrana Romain Sato, del Fenerbahçe. Sens dubte, uns jugadors que, amb els Pau Riba, Rafa Martínez, etc. poden fer parlar molt aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut