fcb.portal.reset.password

El Barça defensarà el títol aconseguit la temporada passada / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB.

El FC Barcelona jugarà la final de la Lliga Nacional Catalana de bàsquet el dijous 10 d’octubre contra el vencedor de l’eliminatòria prèvia entre els altres dos equips catalans de l’ACB: el Fiatc Joventut i La Bruixa d’Or Manresa. Els de Xavi Pascual defensaran el títol en un enfrontament que es disputarà al pavelló gironí de Fontajau, a les 21 hores, i que serà retransmès per Televisió de Catalunya.

La 34a edició de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB serà el segon compromís oficial pel Barça 2013/14, ja que el 4 i 5 d’octubre se celebra la Supercopa Endesa. La final catalana també serà la darrera prova abans de l’inici de la Lliga Endesa, que comença el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre.

El filial, contra el BC River Andorra

El FC Barcelona ‘B’ disputarà la Lliga Nacional Catalana entre equips LEB. El rival del filial blaugrana a les semifinals serà el BC River Andorra, en un partit que encara no té dia i hora determinada. L’altra semifinal la disputaran el Força Lleida i el Prat. La final es jugarà el 26 de setembre al Pavelló Barris Nord de Lleida.

Per la seva banda, el Barça CBS i el Segle XXI protagonitzaran la final de Lliga Nacional Catalana Femenina 2, que se celebrarà el dimarts 24 de setembre a les 19 hores al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

El calendari

- Final XXXIV Lliga Nacional Catalana ACB

            - FC Barcelona – Fiatc Joventut o Bruixa d’Or Manresa: 10 d’octubre (21 hores, Pavelló Fontajau de Girona)

- Semifinals XIV Lliga Nacional Catalana LEB

         - FC Barcelona ‘B’ BC River Andorra: (data i hora per determinar)

- Final Lliga Nacional Catalana Femenina 2

            - Barça CBS – Segle XXI: 24 de setembre (19 hores, Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat)

Tornar a dalt