fcb.portal.reset.password

Papanikolaou, en l'arribada a Milà / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

El Barça de bàsquet ja és a Milà. Després d’un viatge que no ha arribat a les dues hores, els 14 jugadors de Xavi Pascual ja estan concentrats al seu quarter general, l’hotel de l’organització de l’Eurolliga. Sense temps per descansar, aquest dijous al matí Álex Abrines, Ante Tomic i Xavi Pascual prendran part en diferents actes. L’escorta mallorquí participarà en un acte a la Piazza del Duomo de Milà relacionat amb el projecte ‘One Team’ de l’Eurolliga, mentre que el pivot i l’entrenador seran a la roda de premsa oficial de l’Eurolliga.

Els últims detalls, a Barcelona

L’últim entrenament abans d’arribar a Milà s’ha fet aquest dimecres a Barcelona. Per espai de gairebé dues hores, els de Xavi Pascual han treballat a consciència els últims detalls per arribar en les millors condicions a la gran semifinal d’aquest divendres (21 h, Canal+ Deportes i TV3) de l’Eurolliga).

“Anem amb un únic objectiu, que és el de guanyar. Això és el que ha d’esperar la nostra afició de nosaltres”, comentava Mario Hezonja durant el dia amb els mitjans informatius de dilluns passat. El Barça, doncs, amb un únic objectiu: aconseguir el tercer gran títol continental de la història de la secció.

[[BOTOVERMELL::LA RODA DE PREMSA DE++PASCUAL I TOMIC::https://www.youtube.com/watch?v=SzVXmFPito8::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt