fcb.portal.reset.password
Abrines, durant el partit contra el CSKA

Abrines, durant el partit. FOTO: EUROLEAGUE

Tot i la derrota contra el CSKA de Moscou aquest dijous, el Barça encara té possibilitats reals de ser primer de grup. Ha de fer la seva feina i esperar que el Fenerbahçe i el CSKA perdin els seus partits, situació factible, i més quan els rivals de turcs i russos es juguen alguna cosa. Si hi ha un empat a set victòries entre el Fenerbahçe i el Barça tot es decidirà per l’‘average’ particular entre tots dos, que el tenen guanyat els de Pascual.

El Barça rebrà dijous al Palau el Budivelnik de Kíev. En cas de triomf, estarà en disposició de passar al Top 16 com a primer classificat si el Partizan de Belgrad supera el CSKA al Pionir i si el Fenerbahçe cau a Nanterre. Tant serbis com francesos es juguen ser el quart equip classificat i, per tant, també necessiten el triomf.

Les altres opcions

Actualment, el Barça és tercer de grup. Si la pròxima jornada, la número 10, el Fenerbahçe, el CSKA i el Barça guanyen, tot quedarà igual. En cas de triple empat, l’equip que gaudiria de la primera posició seria el Fenerbahçe d’Obradovic. Aleshores els tres equips entren en una Lliga particular que es resol pel nombre de victòries entre ells. Els turcs han guanyat tres partits (dos al CSKA i un al Barça), el Barça n’ha guanyat dos (un al CSKA i un al Fenerbahçe) i el CSKA tan sols n’ha guanyat un (al Barça).

Això deixaria el Barça en la segona posició i jugaria contra el Reial Madrid, entre d’altres, en un Top 16 que es preveu apassionant sigui quina sigui la posició final.

LA CLASSIFICACIÓ

*Fenerbahçe Ulker 7-2
*CSKA Moscou 6-3
*FC Barcelona 6-3
JSF Nanterre 3-5
Partizan NIS Belgrad 3-6
Budivelnik Kíev 1-7

*Equips ja classificats

Els partits:
FCB-Budivelnik (dijous 19, 21h)
Partizan - CSKA (dijous 19, 20:45h)
Nanterre - Fenerbahçe (dijous 19, 21h)

Tornar a dalt