El Barça de bàsquet prepara la Supercopa Endesa a Arenys

El Barça de bàsquet prepara la Supercopa Endesa a Arenys

Els homes de Xavi Pascual, sense Joey Dorsey, que ha viatjat als Estats Units per motius familiars, prepara la Supercopa Endesa a la localitat del Maresme

El FC Barcelona de Xavi Pascual ha començat a preparar el partit d’aquest divendres contra el Laboral Kutxa corresponent a les semifinals de la Supercopa Endesa. Els catalans, que treballaran durant tres dies a Arenys de Mar buscant més tranquil·litat, no podran comptar amb Joey Dorsey. El pivot nord-americà ha marxat al seu país per motius familiars i tornarà a Barcelona el pròxim dijous.

El Barça, que ha guanyat tots els partits de la pretemporada que ha disputat, un total de sis, afronta amb ganes el primer repte de la temporada que tot just comença: la Supercopa Endesa, competició que el club ha aconseguit cinc vegades i que la temporada passada no va guanyar després de caure en la final contra el Reial Madrid, el vigent campió.

Aquest dilluns, a Arenys, l’entrenament ha servit per treballar aspectes tàctics durant la primera hora i posteriorment, durant la segona part de l’entrenament, l’equip ha fet les delícies del públic que s’ha acostat al pavelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut