El Barça de bàsquet, en línia ascendent durant la pretemporada

El Barça de bàsquet, en línia ascendent durant la pretemporada

En els quatre partits amistosos disputats els de Pascual han millorat els seus registres ofensius en cada enfrontament Dorsey, 18,7 punts per partit, i Abrines, amb 18, els màxims anotadors dels blaugranes en els partits de preparació

De 60 a 111. Cinquanta-un punts de diferència en tres partits. El Barça de bàsquet segueix la preparació de cara al primer títol oficial de la temporada, la Supercopa Endesa, i va evolucionant cada dia. En el primer partit amistós, disputat a sant Julià de Vilatorta contra el Joventut de Badalona, els blaugranes van anotar 60 punts. La xifra, la més baixa dels quatre partits, deixava entreveure un gran marge de millora en l’equip de Pascual, que a poc a poc ha anat creixent.

En el segon partit, contra La Bruixa d’Or Manresa, els actuals campions de Copa van guanyar el partit anotant 76 punts, una xifra que es va veure superada en el torneig Euro Hoops Series de Pesaro que s’ha disputat aquest divendres i dissabte. A la ciutat italiana, els blaugranes s’han superat i en el partit de semifinals ja es van enfilar fins als 87 punts contra el Victorio Libertas.

Superen els 110

Però aquest dissabte, contra la Virtus de Bolonya, el Barça es va tornar a superar. Es tracta d’una xifra que serà molt difícil de repetir, però que té un mèrit extraordinari. Anotar 111 punts en un partit amistós, de preparació, i fer-ne 62 a la segona part no està a l’abast de tothom. El partit, que va ser molt igualat fins a l’últim quart, va ser un espectacle anotador. I és que el Granarolo Bolonya va anotar 92 punts, una xifra que en pràcticament qualsevol partit asseguraria una victòria.

Dorsey i Abrines, els més destacats

En aquests quatre partits de pretemporada hi ha dos jugadors que han començat d’allò més bé. Són Álex Abrines i Joey Dorsey. El jove mallorquí, de 20 anys, afronta la seva segona temporada al primer equip i en aquesta preparació duu uns números espectaculars. 72 punts en quatre partits, o el que és el mateix, 18 punts per enfrontament. Sens dubte, l’escorta balear pot ser un dels homes importants d’aquest Barça 2013/14.

L’altre jugador destacat està sent Joey Dorsey. El pivot americà, que no és un especialista ofensiu, ha anotat compulsivament i amb uns percentatges excel·lents. 75 punts en quatre partits el fan acreditar 18,7 punts per partit i l’han convertit una opció molt fiable sota el cèrcol. A més, també domina el rebot. La línia ascendent del Barça aquesta pretemporada no s’entén sense Abrines i Dorsey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut