El Barça de bàsquet començarà la pretemporada el 29 d’agost

El Barça de bàsquet començarà la pretemporada el 29 d’agost

L’equip de Xavi Pascual té confirmats tres amistosos i un torneig a Itàlia, i farà una estada de preparació a Encamp a partir del 9 de setembre

El primer equip de bàsquet del FC Barcelona ja té dia per tornar a la feina. Serà el 29 d’agost quan els homes de Xavi Pascual s’incorporaran als entrenaments i començaran la pretemporada 2013/14 amb les corresponents proves mèdiques. Per a aquest inici el tècnic blaugrana no podrà comptar amb els jugadors que a partir del 4 de setembre disputaran l’Eurobasket 2013 d’Eslovènia.

Dos amistosos i estada a Encamp per començar

El primer amistós es jugarà el 8 de setembre a Sant Julià de Vilatorta (18.30 hores) i enfrontarà l’equip blaugrana amb el Fiatc Joventut. Un dia després, el 9 de setembre, el Barça es desplaçarà a Encamp (Andorra), on farà una estada de preparació de cinc dies.

El 14 de setembre tindrà lloc a Sabadell el segon partit amistós de la pretemporada. El conjunt barcelonista jugarà contra el Bruixa d’Or Manresa, a partir de les 19 hores.

Torneig a Itàlia i partit a Munic

El Barça disputarà el 20 i el 21 de setembre un torneig a Pesaro (Itàlia) que comptarà també amb la participació del CSKA de Moscou, el Granarolo de Bolonya i el Vuelle Pesaro. S’estrenaran davant l’amfitrió el 20 de setembre a les 21 hores.

L’últim dels amistosos confirmats és el Bayern de Munic – FC Barcelona, que es jugarà el 26 de setembre, a les 20 hores.

Octubre, inici de la competició oficial

El 4 i el 5 d’octubre començarà la competició oficial de la temporada 2013/14 amb la disputa de la Supercopa a Vitòria. Tot seguit arribarà la Lliga Catalana, el 10 d’octubre, en què els blaugranes jugaran davant el guanyador del Fiatc Joventut – Bruixa d’Or Manresa. I la primera jornada de la Lliga Endesa serà el 13 d’octubre, en què els de Xavi Pascual rebran al Palau el València Basket.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut