El Barça completa el primer entrenament del nou curs

El Barça completa el primer entrenament del nou curs

Jacob Pullen i Joey Dorsey, dues de les cinc noves incorporacions, ja s’han exercitat al Palau Blaugrana Juan Carlos Navarro i Erazem Lorbek, que s’estan recuperant de les seves lesions, no s’entrenen amb el grup

Els jugadors disponibles del primer equip (Víctor Sada, Jacob Pullen, Brad Oleson, Álex Abrines, Mario Hezonja, Marko Todorovic i Joey Dorsey), juntament amb set jugadors del Barça B (Josep Pérez, Marc García, Oriol Paulí, Papa Mbaye, Milovan Draskovic, Emir Sulejmanovic i Alexandr Zhigulin) i un júnior, Stefan Peno, han estat presents a la primera sessió d’entrenament que ha dirigit Xavi Pascual.

El tècnic de Gavà, que afronta la seva sisena temporada completa al capdavant del FC Barcelona, no ha pogut comptar amb Juan Carlos Navarro i Erazem Lorbek. Tots dos han passat aquest matí la pertinent revisió mèdica, però segueixen tractant-se de les seves lesions i encara no poden treballar amb el grup. Pel que fa a Bostjan Nachbar, Kostas Papanikolaou, Maciej Lampe, Ante Tomic i Marcelinho Huertas, tots ells es troben amb les seves seleccions.

“Comencem amb moltes ganes”

Víctor Sada ha estat el primer jugador que ha parlat amb els mitjans informatius. El base de Badalona ha explicat que l’equip té moltes ganes de començar molt bé la temporada. “Tenim moltes ganes de treballar. L’any passat no vam poder estar al 100% durant tota la temporada i volem començar molt millor a l’ACB”, ha dit Sada, que també ha afirmat: “Per guanyar els partits haurem d’estar més intensos i més concentrats. S’ha de jugar bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut