El Barça busca la desena victòria al Top 16 contra l’Olympiacos

El Barça busca la desena victòria al Top 16 contra l’Olympiacos

El Barça pot sumar aquest divendres la desena victòria en deu partits contra el vigent campió Els grecs mantenen un intens pols amb l’Unicaja, el Fenerbahçe i el Panathinaikos per superar aquesta fase

Partit dels grans el que es viurà aquest divendres al Palau Blaugrana (21.00 hores, Esport3). El Barça rep el vigent campió de l’Eurolliga, l’Olympiacos, en la desena jornada del Top 16. Els blaugranes, invictes en aquesta ronda i ja classificats per als play-off d’accés a la Final Four, buscaran la desena victòria en deu partits disputats.

Partit especial

El matx no només serà especial per seguir invictes en aquesta fase, sinó també per l’homenatge que es farà a Juan Carlos Navarro abans del partit. El capità blaugrana serà reconegut pel Palau en el dia que complirà 253 partits a l’Eurolliga. Amb el d’aquest divendres, Navarro superarà el grec Theodoros Papaloukas en la màxima competició europea en partits jugats.

Esportivament parlant, l’equip arriba en una forma immillorable. Després de la decepció de la Copa del Rei s’han encadenat vuit victòries consecutives, quatre en Lliga ACB i quatre en l’Eurolliga. En les dues últimes, els de Xavi Pascual van superar amb autoritat el Fenerbahçe al Palau (93-73) i el Valladolid a domicili (66-111), el dia en què Pullen va establir el rècord de 12 triples a l’ACB.

L’Olympiacos, rival ferit

Els grecs, vigents campions, arriben a la cita del Palau sense dos dels seus referents, Vassilis Spanoulis i Georgios Printezis. Tot i així, es tracta d’un equip compacte que pot posar les coses molt difícils als de Xavi Pascual. Ara mateix es troben cinquens de grup amb quatre victòries i cinc derrotes i per darrere de l’Unicaja i el Fenerbahçe, que amb un partit més tenen un balanç de 5-5. Tenint en compte que es classifiquen els quatre primers de grup, el partit és vital per als de Georgios Bartzokas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut