fcb.portal.reset.password

És l'hora del bàsquet al Palau!

La final de la Lliga Endesa ja és aquí. Aquest dijous, a les 21.30 hores, es disputa el primer partit de la final al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid. El primer partit, sens dubte, sempre és un dels més importants en una final i aconseguir el triomf elevaria molt les opcions d’aconseguir el títol pel Barça.

Els jugadors del primer equip de bàsquet, entrenats per Xavi Pascual, són conscients de la importància d’aquesta final i, de cara al tercer partit de la sèrie, que es jugarà al Palau Blaugrana –com també un possible quart partit–, Marcelinho Huertas i els seus companys envien un missatge clar a l’afició: “Ha arribat l’hora. Després de deu mesos partint-nos el pit per aquest escut, arriba l’hora de la final. Per aquesta samarreta, per nosaltres, per l’afició... collons!”, diu Huertas fent de portaveu dels seus companys.

Finalment, el base brasiler deixa un missatge ben clar: “I vosaltres [afició], convertiu el Palau en una olla de pressió, la resta és a les nostres mans. És la nostra hora, és l’hora del Palau!”.

Botó Barça - Madrid

Tornar a dalt