CAI Saragossa – FC Barcelona: Lluitaran per la vuitena consecutiva

CAI Saragossa – FC Barcelona: Lluitaran per la vuitena consecutiva

Els blaugranes, que sumen set victòries seguides a la Lliga, buscaran oblidar la desfeta d’entre setmana a l’Eurolliga (18.00 h/Teledeporte) Erazem Lorbek disputarà el seu partit número 200 a la Lliga Endesa

El FC Barcelona visita el Pavelló Príncep Felip per enfrontar-se al CAI Saragossa (18.00 h/Teledeporte) en el partit corresponent a la 26a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes buscaran aconseguir la vuitena victòria seguida a la Lliga i oblidar la desfeta patida entre setmana en partit d’Eurolliga. L’equip de Xavi Pascual intentarà continuar sumant victòries i esperarà una derrota del València Bàsquet per intentar apropar-se a la segona posició.

“Tornar a ser nosaltres”

El Barça visita Saragossa amb l’objectiu de sumar la 20a victòria a la Lliga Endesa. Els blaugranes, que sumen set victòries seguides a la competició nacional, van veure com aquesta setmana es trencava una ratxa de dos mesos sense conèixer la derrota després de caure a Milà en un partit en què els de Xavi Pascual ja tenien la primera posició garantida.

El jove croat Mario Hezonja ha avisat que l’equip ha preparat bé el partit: “Estem tots bé, ens hem entrenat dur i hem preparat el partit molt bé”. El grec Kostas Papanikolau ha fet autocrítica i ha esperonat els companys amb l’objectiu de recuperar la bona dinàmica: “Vam fer un partit molt dolent, vam tenir un mal dia, però no tenim excuses, hem de reaccionar i tornar a ser nosaltres”.

L’aler pivot eslovè Erazem Lorbek disputarà el seu partit número 200 a la Lliga Endesa, 13 amb l’Unicaja i la resta amb el Barça. Lorbek va arribar a la disciplina blaugrana la temporada 2009/2010 i s’ha convertit en una peça fonamental de l’esquema de Xavi Pascual. Defensant la samarreta blaugrana, Lorbek ha aconseguit tres Copes del Rei, dues Lligues, tres Supercopes i una Eurolliga.

El CAI, un possible rival al play-off

L’equip aragonès ocupa la sisena posició a la Lliga, suma 15 victòries i 10 derrotes, i a hores d’ara quedaria emparellat amb el Barça als quarts de final del play-off pel títol. El conjunt aragonès va perdre fa poc més d’un mes Shermadini, que havia estat el seu referent aquesta temporada, però ha recuperat Henk Norel, que ja està recuperat d’una greu lesió de genoll. El tècnic José Luis Abós podrà comptar amb el nou fitxatge Ben McCauley, que va debutar la setmana passada per substituir el lesionat Joseph Jones.

A les files del CAI Saragossa hi juga Albert Fontet, que es va formar a les categories inferiors blaugrana. Fontet va deixar la disciplina blaugrana l’estiu del 2005, i després d’uns anys al filial del València Bàsquet, de dos anys al Beirasar Rosalía i de dos més al León, l’exblaugrana va arribar a Saragossa, on s’ha consolidat al màxim nivell espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut