fcb.portal.reset.password

Nachbar, durant el seu primer entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

[[DES_1]] Bostjan Nachbar ja ha arribat a Barcelona. Ja ha arribat, ja ha entrenat amb els seus nous companys, ja ha parlat amb el cos tècnic i ja ha tingut temps de parlar amb els mitjans oficials del Club. L’aler-pivot eslovè s’ha mostrat molt emocionat per ser “finalment al Barça” i per jugar, a la Lliga que ell qualifica com “la més forta d’Europa”.

El jugador, que avui ha conegut de primera mà els sistemes amb els que s’haurà de familiaritzar properament i també als seus nous companys, ha expressat la seva gran satisfacció per formar part d’una entitat com el FC Barcelona: “Estic molt content, molt emocionat. Estic molt motivat. És un privilegi ser aquí, però alhora sento que tinc obligacions. Crec que tenim una gran temporada per endavant i espero poder-ho demostrar a la pista, però estic molt emocionat d’estar finalment aquí i de posar-me a treballar”.

Estic molt content, molt emocionat. Estic molt motivat. És un privilegi ser aquí, però alhora sento que tinc obligacions

Bones referències del Club

“Conec força coses del Club. Soc un molt bon amic d’Erazem Lorbek, ens coneixem de fa molts anys i és també company me a la selecció. També he tingut temps de xerrar molt amb Jaka Lakovic sobre tot plegat. Òbviament sé la història que hi ha al darrera d’aquest equip de bàsquet. Aquest equip sempre té l’obligació d’acabar el més amunt possible. Ha estat així durant molts anys i em sento emocionat de poder formar part d’un any exitós per al Club”, ha explicat el nou jugador blaugrana.

Aquest equip sempre té l’obligació d’acabar el més amunt possible. Ha estat així durant molts anys

La Lliga Endesa, la més forta d’Europa

Nachbar, que acaba d’aterrar procedent d’Eslovènia, el seu país natal on s’ha disputat el darrer Eurobàsquet, no té cap mirament a l’hora d’afirmar amb rotunditat que sempre havia somiat jugar a una lliga tant potent com l’ACB: “No és cap secret que l’ACB és la lliga més forta d’Europa. Aquí hi ha equips i jugadors d’una gran qualitat. El bàsquet que es juga aquí és d’un alt nivell amb jugadors d’enorme talent i gran experiència. No és una lliga senzilla. Aquí has de demostrar cada nit que vols guanyar. Mai he jugat a Espanya abans. Aquesta és la meva primera experiència, sempre he volgut jugar aquí i ara s’ha donat l’oportunitat de fer-ho finalment i per això estic emocionat. Tractaré de donar el millor de mi.”

A les 20 hores, contra el Bayern

Aquest dijous, a les 20 hores, el Bayern de Munic rep el FC Barcelona a l'Audi Dome de Munic. L'equip bavarès, entrenat per Svetislav Pesic, serà el cinquè rival de la pretemporada dels de Pascual. Per aquest partit tots els jugadors del primer equip han viatjat, a excepció de Papanikolaou, i també han estat cridats Mbaye i Paulí, del Barça B.

Tornar a dalt