fcb.portal.reset.password

Guyette, al Palau Blaugrana. FOTO: V. SALGADO - FCB

Robert ‘Bob’ Guyette va visitar recentment Barcelona i el Palau Blaugrana, que va ser casa seva durant cinc temporades. Nascut a Ottawa, Illinois, el nord-americà va estudiar a la Universitat de Kentucky i el 1975 va fitxar pel Barça. El seu pas per la Lliga Espanyola va ser realment bo, tot i que mai va poder guanyar una Lliga. En les cinc temporades que va passar a Barcelona, Guyette va aconseguir tres Copes del Rei (1978, 1979, 1980).

La meva dona i jo tenim grans records de Barcelona i del Barça. Però sobretot recordo les amistats i els grans partits contra el Reial Madrid. La gent va ser amable amb mi i per això vull tornar a Barcelona a viure, com a mínim, tres mesos l’any”, explica Guyette en declaracions a Barça TV.

L’expivot, a més, comenta la seva nova vida: “El 1975 vaig voler estudiar medicina a Barcelona, però no coneixia l’idioma. Després de lesionar-me i haver de tornar als Estats Units el 1980, vaig reprendre els estudis, vaig estudiar Medicina i ara mateix sóc cirurgià oral i maxil·lofacial”.

Tornar a dalt