Barça - Fuenlabrada: Espectacle per tancar la pretemporada (98-64)

El Barça trenca el partit contra el Fuenlabrada a la segona part i suma la sisena victòria en el sisè i últim partit d’aquesta pretemporada Abrines i un Pullen encertadíssim en el darrer període, protagonistes d’aquest nou triomf dels de Xavi Pascual

Tàrrega ha estat l’escenari del darrer compromís de pretemporada del nou Barça de Xavi Pascual. Sis partits, sis victòries. El balanç no podia ser millor. I més si tenim en compte que l’equip s’ha tornat a enfilar fins als 98 punts. El partit d’aquest diumenge ha permès veure el debut d’Ante Tomic en aquesta pretemporada. El pivot croat ha estat l’últim en arribar però aquest diumenge ja ha disputat els primers minuts del que serà la seva segona temporada al Barça.

El Baloncesto Fuenlabrada presenta moltes cares noves per afrontar aquest curs 2013/14, algunes d’elles amb molta experiència a la Lliga Endesa. Als Vega, Laso o el mateix Feldeine, s’hi han afegit jugadors Panko, Cabezas o Montañez. Els de Jesús Mateo han començat amb força i han agafat la primera iniciativa en el marcador. No obstant, al final del primer quart, el lluminós reflectia un ajustat 20 a 21.

El Fuenlabrada ha resistit 25 minuts

La igualtat també ha estat la tònica dominant del segon període. A manca de sis minuts per al descans, els de Xavi Pascual han assolit una màxima renda de quatre punts (30-26) però aquest cop han estat els madrilenys els que han reaccionat amb rapidesa, fins a deixar un emocionant 45-44 camí de vestidors. Abrines, amb 16 punts, i Feldeine, amb 14, han estat els màxims anotadors d’aquests primers vint minuts.

El Barça, amb Sada i Huertas junts a la pista, ha tornat a tibar la corda a la represa (51-46). El Fuenlabrada ha aguantat en un primer moment però ha tingut problemes pocs minuts després (61-52). Un dos més un de Todorovic i un triple de Pullen han situat un gairebé definitiu 69 a 54 favorable als de Pascual al final del tercer quart. La defensa del Barça ha estat exemplar.

Espectacle final de Pullen

Els últims 10 minuts han estat de clar color blaugrana. Jacob Pullen, totalment en ratxa, ha arribat a anotar quatre triples gairebé consecutius. Paulí també s’ha afegit a la festa i el Barça ha trencat completament el duel. L’avantatge ha crescut exponencialment fins al definitiu 98 a 64. El proper partit ja serà oficial. La temporada 2013/14 aixeca el teló amb la disputa de la Supercopa Endesa a Vitòria.