FC Barcelona - Laboral Kutxa: Sabies que…

FC Barcelona - Laboral Kutxa: Sabies que…

El balanç dels blaugranes contra el conjunt basc és de 15-20 en els 35 partits disputats Hi haurà un duel entre els dos millors cinc purs de la competició, Ante Tomic i Tibor Pleiss

...Aquesta temporada s’han vist les cares en cinc ocasions. A la Supercopa, victòria del Barça. A la Lliga Endesa i a l’Eurolliga, balanç de 2-2.

...Es veuran les cares els dos millors pivots purs de la competició, Ante Tomic i Tibor Pleiss. El croat té una mitjana de 10,3 punts i 6,7 rebots, mentre que l’alemany anota 12,9 punts i agafa 6,6 rebots.

..El Barça i el Laboral Kutxa s’han enfrontat un total de 18 vegades al Palau Blaugrana en play-off amb un balanç de 9-9 per a tots dos equips.

...Pel que fa al total d’enfrontaments, 35, el balanç és de 15 triomfs per al Barça i de 20 victòries per als bascos.

...L’únic cop que s’han vist les cares en una eliminatòria de quarts de final va ser la temporada 1995/96 i els d’Aíto van superar per 2-1 el Baskonia, tot i perdre el primer partit.

...En total s’han vist les cares deu cops en eliminatòries de play-off i la igualtat és màxima: cinc triomfs per a cada equip.

...Marcelinho Huertas, Brad Oleson i Maciej Lampe són tres jugadors que han arribat al Barça directament del Laboral Kutxa. Dorsey, que també hi va jugar, va arribar de la Lliga turca.

...L’últim cop que el Barça i el Laboral Kutxa van veure’s en una eliminatòria de play-off va ser a les semifinals del curs 2010/11 i els de Pascual van vèncer per 3-0.

...Xavi Pascual té un balanç de 6-7 amb el Laboral Kutxa en partits de play-off i és l’únic equip amb el qual no té balanç positiu.

...El Laboral Kutxa ha sofert molts canvis i ha utilitzat aquesta temporada un total de 19 jugadors a la Lliga Endesa.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB-BASKONIA::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/1132/session/15591/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=general-ca&utm_campaign=baacb1-4-01f::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut