Baloncesto Fuenlabrada – FC Barcelona: Triomf al ritme de Pullen (73-77)

El base americà del Barça realitza el seu millor partit de la temporada i acaba amb 24 punts i 25 de valoració Els locals s’han apropat en el marcador als últims minuts gràcies a un parcial de 12-0, però els de Pascual han sabut jugar amb el marcador

Segueix la bona línia de joc, la tònica ascendent necessària per afrontar el tram decisiu de la temporada, que ja ha començat i que serà evident en el primer partit del Top 16. Aquest diumenge, a Fuenlabrada, el Barça s’ha fet fort des del principi i ha demostrat la seva superioritat amb la direcció i els punts de Jacob Pullen, que ha estat el protagonista dels millors minuts dels blaugranes i que també ha sortit al rescat quan el partit s’ha complicat a l’últim període.

Pullen marca el camí...

Amb la baixa de Marcelinho Huertas, Víctor Sada ha estat titular i Jacob Pullen ha gaudit de molts minuts. Això s’ha traduït en confiança de cara a cistella i el base americà no ha fallat. El 13-16 del primer quart ha reflectit igualtat, però, un cop Pullen ha aconseguit la carta de navegació i ha dirigit l’equip, el Barça ha millorat i s'ha distanciat en el marcador. Del 13-16 s’ha passat al 18-30 amb els punts del ‘00’ blaugrana. Al descans, 32-41 a favor dels catalans.

A la represa Lorbek ha pres la responsabilitat ofensiva i ha començat a trencar el partit. El Barça estava fent un joc sòlid, però ràpid alhora, i també ha demostrat que se sent bé, que està en un bon moment (41-53). En aquells instants el Fuenlabrada ha tret les urpes, ha estat més dur i s’ha apropat en el marcador. Tot i així, Pullen, en estat de gràcia, ha fet set punts seguits i ha tancat el quart amb un contra un magistral per deixar el 49-60 en el minut 30.

...i tanca el partit

A l’últim quart els de Chus Mateo han anat remant i a poc a poc s’han apropat en el marcador tot i assolir, després de dos tirs lliures d’Abrines, la màxima diferència (49-64). I és que un parcial de 12-0, liderat per Panko, ha reduït la diferència a tres punts, 61-64. Aleshores han aparegut Nachbar, amb un triple, i Pullen, amb dues cistelles de forma consecutiva, que han donat la tranquil·litat del jugador líder i que se sap important (66-73).

Els últims dos minuts han estat un cúmul d’errors per part dels dos equips i el partit s’ha tancat amb el 73-77 final després de dos tirs lliures més de Pullen, que ha acabat amb 24 punts i 25 de valoració en 19 minuts de joc.