Atenes, segona visita en quinze dies

Atenes, segona visita en quinze dies

Els blaugrana tornen a la capital grega, aquest cop per jugar contra el PAO Els de Pascual han viatjat amb la baixa de Maciej Lampe L’equip ha sortit amb més d’una hora de retard de l’Aeroport del Prat

El FC Barcelona ja és a Atenes. De fet, torna a ser a la capital hel·lena quinze dues després de fer-ho al Pireu. Aquest cop, l’expedició barcelonista està allotjada a la zona de Kifisia. Els expedicionaris barcelonistes, entre els que s’hi troba també l’exjugador del Barça i PAO Ferran Martínez, han sortit a quarts de nou de les instal·lacions del Palau i amb més d’una hora de retard respecte a l’horari previst s’han enlairat rumb a Atenes, on han aterrat passades les 13.30 hores de la tarda.

La rutina de sempre

Els desplaçaments europeus no tenen molt secret i solen seguir la rutina de sempre. Un cop s’ha arribat a l’hotel, els jugadors, cos tècnic i staff s’han dirigit a la zona del menjador. Allà han gaudit per espai d’una mitja hora d’un àpat que els donarà forces per aguantar la resta d’un llarg dia que clourà amb l’entrenament de la nit al majestuós OAKA.

Tots els jugadors han anat a descansar a les seves habitacions havent dinat, tret del grec Kostas Papanikolaou que, com ja va passar en l’anterior desplaçament, ha centrat l’atenció de la premsa grega. Aquest cop, però, les peticions d’entrevistes no han estat tant grans com en l’anterior ocasió en la que jugaria per primer cop davant l’equip que l’ha vist créixer com a jugador professional, l’Olympiacòs. ‘Paps’ ha atès una cadena de televisió local i també ha marxat a descansar.

Entrenament per la nit

Fins a les 21.00 hores (hora grega), l’equip no trepitjarà les instal·lacions d’un OAKA que es preveu que demà estigui ple com un ou. Els aficionats del conjunt verd tenen ganes al FC Barcelona, l’equip que la temporada passada els va privar de ser a la Final a Quatre de Londres. L’entrenament a l’OAKA s’allargarà per espai d’unes dues hores i tindrà, com és habitual en els enfrontaments a l’Eurolliga, els primers deu minuts oberts als mitjans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut