El Barça encara quatre partits exigents lluny del Palau

El Barça encara quatre partits exigents lluny del Palau

Kiev, Bilbao, Belgrad i Santiago de Compostela son els quatre partits fora de casa Els llargs viatges i el poc temps entre partit i partit, principals handicaps L’equip surt aquest dimecres cap a Kiev i tornarà la matinada de dijous a divendres

Després de quatre partits seguits jugats al Palau Blaugrana ara toca canvi de dinàmica i toca viatjar quatre partits consecutius fora de casa. El primer, aquest dijous a Kiev, a la pista d’un dels equips nous que aquesta temporada juga l’Eurolliga, el Budivelnik.

Poc marge de preparació

Com ja va passar aquest darrer cap de setmana –jugant divendres davant CSKA i diumenge davant CB Canarias-, l’equip tornarà a jugar dos partits importants d’Eurolliga i de Lliga Endesa en poc més de 48 hores. Aquest cop jugarà a Kiev (20.45h del dijous hora catalana) i tornarà a fer-ho diumenge a les 12.40 hores a Bilbao, un conjunt que no passa per un bon moment a l’ACB, però que segur que voldrà sumar la primera victòria davant d’un gran com el Barça.

Els de Pascual marxen a les 9.30h del matí d’aquest dimecres cap a Kiev i tornaran a Barcelona a les 04.00 hores de la matinada del dijous al divendres. El mateix divendres tornaran a tenir una suau sessió de treball per la tarda i dissabte pel matí, quan entrenaran, dinaran a les instal·lacions barcelonistes i marxaran cap a Bilbao, on està prevista la seva arribada cap a les 17.00 hores de la tarda.

Belgrad-Santiago, directes

La següent setmana, el conjunt barcelonista, després de dos dies entrenant a Barcelona tornarà a fer les maletes, en aquest cas per viatjar a Belgrad. Serà el primer partit de la segona volta d’aquesta primera fase de l’Eurolliga. El matx serà dijous i l’equip farà nit a la capital sèrbia per volar divendres matí cinc hores fins a Santiago de Compostela, on hi jugaran el dissabte al vespre. Se’ns dubte, una odissea de viatges per jugar quatre partits consecutius lluny del Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut