fcb.portal.reset.password
Abrines, abans de saltar a pista

Abrines, abans de saltar a pista. FOTO: Arxiu FCB

Abrines, celebrant una cistella contra el Madrid

Abrines, celebrant una cistella contra el Madrid. FOTO: V. SALGADO - FCB

Álex Abrines ha estat escollit en el millor quintet jove de la Lliga Endesa. El blaugrana, que ha completat una gran temporada i ha doblat pràcticament els seus minuts, ha protagonitzat un creixement important en el seu paper al Barça de bàsquet. Ha passat a ser un dels jugadors més utilitzats per Xavi Pascual a principi de temporada i ha mantingut el seu paper protagonista a mesura que ha avançat el campionat.

Guillem Vives, del Joventut de Badalona, ha estat nomenat millor jove de la temporada, mentre que Marcus Eriksson, cedit al Bàsquet Manresa, ha estat designat el millor aler jove.

Després de disputar el curs 2012/13 una mitjana de deu minuts per partit, agafant protagonisme al tram final de la temporada, Álex Abrines ha estat i és un jugador important en els esquemes de Xavi Pascual aquest curs 2013/14. Ha passat de 10 a 19 minuts per partit i aquesta temporada anota 7,3 punts amb un 42% d’encert en triples i un 51% en tirs de dos punts.

Bons partits

I és que aquesta temporada Abrines ha superat la desena de punts un total de deu vegades. A més, ha estat protagonista sobretot en tres partits. Al Palau Blaugrana contra el Múrcia (17 punts), a la pista del Cajasol de Sevilla (17 punts) i recentment contra el Reial Madrid amb 20 punts i una actuació per emmarcar. Així doncs, Abrines ha doblat els seus minuts, els punts i també ha millorat els seus percentatges en el tir de tres punts.

Ha estat un dels jugadors més millorats de la competició, i això li ha servit per guanyar-se un lloc en el millor cinc jove de la Lliga Endesa.

Tornar a dalt