Acabar les semifinals al Palau, desig blaugrana

Acabar les semifinals al Palau, desig blaugrana

Un Barça sense baixes vol segellar la primera victòria local en tota la sèrie i assegurar presència a la final Navarro jugarà el seu 128è partit de play-off, mentre que el València manté la baixa de Dubljevic i el dubte de Sato

El Barça i el València es tornen a veure les cares aquesta nit. Ho faran en el quart partit de la sèrie de semifinals que s’està jugant ara al Palau Blaugrana després de dos partits jugats a la Fonteta de Sant Lluís (amb triomfs barcelonistes) i un al pavelló culer (amb triomf taronja). Els de Pascual no volen arribar al cinquè partit i és per això que saben que el d’avui és un partit a vida o mort. Un nou ‘match ball’ que aquesta nit no es pot desaprofitar.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes, que no tenen cap baixa per al partit d’aquesta nit, saben que no poden desaprofitar aquesta segona bola de partit si no volen tornar a València dissabte per jugar diumenge.

Coneixedors de l’experiència de dimarts passat i assumint els seus errors, els blaugranes, que ahir van parlar en zona mixta per boca de tres dels seus jugadors –Huertas, Lampe i Nachbar-, no volen ni sentir a parlar d’una nova ensopegada. La clau, segons tots, és “mantenir la concentració al llarg dels 40 minuts que dura el matx”.

Esportivament parlant, a banda del gran partit de Joey Dorsey, el Barça necessita recuperar la bona tasca sota els cèrcols del seu millor jugador al pal baix aquest exercici, el croat Ante Tomic que dimarts passat es va carregar ràpidament de personals al principi del tercer partit. Això, afegit a un millor joc de perímetre pot ser una de les claus per superar el rocós València.

El rival

El conjunt taronja està tocat físicament i aquest és un factor que ha de saber aprofitar el Barça, però cal no confondre aprofitar aquest factor amb el fet de confiar-se, perquè els de Perasovic ja han estat capaços de guanyar un cop a Barcelona i si ho han fet és perquè són un gran equip que té tot el respecte del vestidor blaugrana.

Dubljevic continua sent baixa, així com Pablo Aguilar i es manté el dubte de Romain Sato. L’aler d’origen africà va ser baixa de darrera hora en el darrer partit jugat al Palau. Esportivament parlant caldrà vigilar de prop l’MVP de la fase regular de la Lliga Endesa, el nord-americà Justin Doellman, així com Lucic o Van Rossom, dos bons escuders de l’estrella taronja i del pivot ucraïnès Lischuk, que dimarts passat va fer molt de mal, tant a la pintura com des del perímetre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut