A la Lliga Endesa, com a Europa

A la Lliga Endesa, com a Europa

El Barça buscarà sumar el seu 11è triomf a la competició regular i mantenir la bona imatge que està oferint al TOP 16 de l’Eurolliga Xavi Pascual comptarà amb tota plantilla i decidirà quins dos jugadors descansen per al partit contra l’Estudiantes

De Grècia al Palau, de l’Eurolliga a la Lliga Endesa, i amb el mateix objectiu: mantenir el bon nivell demostrat en competició europea. El conjunt de Pascual rep un Estudiantes (diumenge a les 12.30 hores, Esport3) amb la necessitat emergent de sumar. Els blaugranes, amb la classificació per a la Copa del Rei assegurada, en cas de triomf, i després del bon bagatge a Europa, afronten la setzena jornada de Lliga amb l’objectiu d’apropar-se al segon calaix de la taula classificatòria.

Precedents positius

Ens hem de remuntar a la temporada 2008/09 per trobar l’última victòria estudiantil al Palau Blaugrana. En aquella ocasió els madrilenys van superar, per la mínima, el conjunt barcelonista (71-72). D’aquella data fins avui dia, només victòries blaugrana. La temporada passada els de Xavi Pascual van superar l’Estudiantes per un clar 78-65. Marcelinho Huertas va ser el màxim anotador blaugrana del matx amb un total de 15 punts.

Aquest diumenge els afeccionats que s’acostin a veure el partit podran viure el retorn de l’exblaugrana Xavi Rabaseda al parquet del Palau. El de Ripoll ha disputat un total de 15 partits i signa unes mitjanes de 26 minuts, 6,8 punts d’anotació i 6,3 punts de valoració per partit amb el conjunt madrileny, que fora de casa juga molt més còmode que al seu pavelló. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut