10 detalls positius de la Copa del Rei de Màlaga

10 detalls positius de la Copa del Rei de Màlaga

El bon rendiment de la plantilla de bàsquet és un dels aspectes a destacar de la competició disputada a Màlaga

Tot i l’ajustada i dolorosa derrota contra el Reial Madrid a la final de Copa del Rei, repassem alguns detalls positius que ens ha deixat la competició del KO celebrada a Màlaga del 6 al 9 de febrer:

- L’equip blaugrana va demostrar que està en una clara línia ascendent respecte a l’inici de temporada i que pot competir de tu a tu amb qualsevol equip d’Europa. A l’Eurolliga és l’únic equip invicte en el Top 16.


- Xavi Pascual va tornar a exhibir la seva capacitat per preparar els partits més difícils i va aconseguir disminuir significativament el potencial del rival, deixant-lo llançar només 51 vegades, per 69 del Barça.


- El comportament de l’afició blaugrana va ser exemplar. Tot i estar en una clara minoria, va donar suport a l’equip en tot moment, des del principi del torneig fins al final deixant-se escoltar durant les quatre jornades de la Copa al Martín Carpena.


- Marcelinho Huertas viu un bon moment de joc i ho va deixar palès a Màlaga. A la final va anotar 15 punts i va repartir vuit assistències, convertint-se en el jugador blaugrana més ben valorat i sent un dels líders del equip en el seu moment més dèbil. Va acabar amb una valoració mitjana de 16,3.


- D’altres jugadors, com Brad Oleson, des del perímetre, i Joey Dorsey, a la pintura, van fer un pas endavant i van tenir més protagonisme del que en ells és habitual, deixant mostres de la seva qualitat i donant grans minuts des de la banqueta.


- Kostas Papanikolaou va demostrar seu un jugador totalment compromès amb el projecte. Les llàgrimes desconsolades del jove aler grec després de l’enfrontament van tornar a exemplificar el seu caràcter guanyador.


-La defensa del Barça va deixar el Reial Madrid en 77 punts i a Sergio Rodríguez, que fins a la final va arribar amb una mitjana de 9 assistències i 15,5 de valoració, en 4 assistències i 9 de valoració.


-Tot i disputar tres partits en menys de 72 hores, el Barça va anotar un total de 89 punts per partit, demostrant que físicament l’equip està preparat per competir.


-Juan Carlos Navarro, amb quatre assistències a la final, va superar Joan Creus en assistències a la història de la Copa del Rei (88) i té per davant Pablo Laso (92) i Pablo Prigioni (109).


-Durant la Copa del Rei, el Barça es va convertir en l’únic equip de tota la història de la competició que va guanyar un partit aconseguint una renda de 6 o més punts cada període.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut