Xavi Pascual: “Som un equip nou que ha de créixer”

Xavi Pascual: “Som un equip nou que ha de créixer”

El tècnic del Barça Regal ha reconegut la superioritat del Madrid, sobretot en els tirs exteriors, i destaca dels seus jugadors “la capacitat de remuntar d’un equip nou”

Després de caure a la final de la Supercopa d’Espanya contra el Madrid, Xavi Pascual ha reconegut l’encert del Reial Madrid, que els ha fet decantar la balança al seu favor. “Ha estat un partit bonic per a l’espectador. Hem començat malament en defensa i ells han estat molt encertats. El nostre joc no ha estat dolent, però el seu encert ha estat extraordinari en totes les facetes”.

“Primer dia gran d’un equip nou”

El tècnic ja va dir abans del partit que el Madrid arribava a la final amb molt més rodatge que el Barça Regal, que aquest estiu ha incorporat cinc jugadors nous. “Som un equip nou que aquest diumenge s’enfrontava al seu primer dia gran”, ha dit Pascual. Per això extreu punts positius com la capacitat de no abaixar els braços i lluitar fins al final. “Hem anat per sota, però hem estat capaços de capgirar el marcador i igualar el partit”.

A més, tot i haver perdut la Supercopa Xavi Pascual ha avisat que aquest equip té marge de millora i que la temporada tot just acaba de començar. “Som un equip molt nou que hem de créixer. Ens falta molt camí per recórrer. Hem de millorar defensivament i ofensivament”.

A continuació les valoracions dels jugadors del Barça Regal:

Marcelinho Huertas:

“Crec que hem jugat un bon partit però sembla que ells quan juguen contra nosaltres veuen el cercle més gran i fan cistelles increïbles”.

“Cal saber perdre. Podríem haver guanyat però ara cal aixecar el cap perquè això és només l’inici”.

“Quan es recuperi tota la plantilla segur que farem un pas més”.

Xavi Rabaseda:

“Perdre una final mai és una bona notícia, però hem de seguir treballant per ser a les pròximes finals i lluitar pel títol”.

“Davant els seus encerts no podem fer res, però hi ha errors defensius nostres que hem de reduir. Si els haguéssim reduït segur que hauríem estat més a prop al marcador”.

“Hem d’agafar més rodatge a l’hora de competir en aquest tipus de partits. Segur que hi haurà un salt de qualitat”.

Víctor Sada:

“A ningú li agrada perdre. Ha estat una final que s’ha assemblat als partits de l’any passat contra el Madrid on ells marquen el ritme”.

“Acaba de començar tot. Queda molt de camí i hem de tenir el cap fred. Hi ha molt marge de millora. Hi ha molta gent nova i ens hem de conèixer per ser un equip”.

Àlex Abrines:

“Fa mal perdre una final i més contra el Madrid. Hem d’aixecar el cap ja que d’aquí dos dies tenim una altra competició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut