fcb.portal.reset.password

Rudy, Laso, Pascual i Navarro. FOTO: ACBPHOTO

Aquest dissabte s’ha presentat la final de la Lliga Endesa a Madrid. Xavi Pascual, Juan Carlos Navarro, Pablo Laso i Rudy Fernández han estat els protagonistes davant dels mitjans informatius de la prèvia de la gran final que dóna el tret de sortida aquest diumenge (12:40 hores, TVE).

Xavi Pascual, l’entrenador del Barça Regal, ha comentat que aquesta final no es pot comparar a la de la temporada passada. “Cada any és una nova experiència, un moment diferent i relacionar-ho no té sentit perquè res del que va passar la temporada passada és comparable. Aquest és un nou moment, molt bonic, i que agradarà segur a tots els seguidors del bàsquet. No som els mateixos equips que vam iniciar la temporada. Per tant, serà una nova vivència i és difícil fer un pronòstic en aquest escenari”, ha comentat Pascual.

El tècnic de Gavà ha afegit que “sembla que si any perdem, aleshores perdrem l’hegemonia. Porto escoltant això en els darrers anys, quan el més normal és que amb equips de tant nivell les victòries es vagin alternant. Serà una gran final que arriba en un moment molt interessant. El més important serà queles audiències siguin altes, que els aficionats ho segueixin i gaudeixin”, ha finalitzat el tècnic.

Navarro, sense problemes

El capità del Barça Regal, Juan Carlos Navarro, ha parlat també sobre la gran final. “Haurem d’estar els 40 minuts al cent per cent”, ha dit el de Sant Feliu, que també ha parlat sobre com es troba. “Ha estat una temporada amb molts problemes, però no només per a mi sinó per a tot l’equip. Una vegada et trobes a la final t’oblides una mica de tot i hem treballat bé per arribar a aquest moment. Realment estic bé”, ha explicat Navarro.

Tornar a dalt