Xavi Pascual: “La defensa en zona ens ha fet creure en el triomf”

Xavi Pascual: “La defensa en zona ens ha fet creure en el triomf”

“Ara tenim una gran oportunitat. A veure si divendres i diumenge podem aconseguir la victòria”, comenta el tènic del Barça regal

El magnífic triomf del Barça Regal aquest dimarts a la pista del Reial Madrid dóna esperances als catalans per aconseguir el títol de Lliga per tercera temporada consecutiva. “La defensa en zona ens ha ajudat a creure”, ha dit Pascual, que ha explicat que l'inici de la segona part “ha estat dur, amb els tirs de Rudy, perquè han agafat 13 punts de renda, però a poc a poc hem anat millorant i hem arribat a l'últim quart amb menys de 10 punts en contra. Hem arribat al final, hem tingut l'última pilota i ens hem emportat el partit”, ha comentat Pascual.

A nivell defensiu estem tenint uns registres acceptables. A nivell ofensiu ens està costant una mica més. A vegades estem una mica malament. Al final ens hem mogut millor amb la pilota i hem tingut opcions de jugar penetracions i ens ha anat francament bé”, ha dit Pascual, que ha afegit: “Hem aconseguit un primer pas i ara tenim una gran oportunitat. A veure si divendres i diumenge podem aconseguir la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut