fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, a la roda de premsa. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

A les portes de les semis de la Final a Quatre contra el Madrid a Londres, Xavi Pascual ha enviat un missatge de seguretat i tranquil·litat, tot i les baixes de l’equip. “No deixarem de ser competitius i jugarem al límit de les nostres possibilitats. Tinc bones sensacions”, ha assenyalat. Afegia: “Tenim més baixes, tothom ha de donar més. Hem de canviar algunes coses de la nostra estratègia al davant i el darrere. 

L’estat de la infermeria

El tècnic del Barça Regal ha detallat l’estat dels seus homes amb problemes físics. A Jawai, el principal dubte, l’ha declarat com a “pràcticament descartat” per la ruptura que pateix en un tendó peroneal. Això sí, ha deixat clar que els Serveis Mèdics “treballaran 24 hores al dia per intentar que jugui algun minut”, encara que estigui limitat. “Fa set mesos o vuit que estem treballant com a bojos per arribar fins aquí”, recordava. Pascual també ha explicat que Wallace encara no s’ha entrenat amb el grup i que és difícil que arribi al Clàssic. En canvi, s’ha mostrat “moderadament optimista” sobre la participació d’Ingles, Sada i Todorovic, els altres ‘tocats’.

“La responsabilitat de sempre”

Amb tot, l’entrenador blaugrana ha acceptat “amb naturalitat” el paper de no favorit, però ha apuntat la seva “confiança il·limitada en l’equip”: “Pujarem a l’avió amb la il·lusió de tot l’any. L’equip està treballant molt i molt bé i arribarà preparat a la cita”. Se sent amb la mateixa “responsabilitat de sempre”."Hem de ser fidels al nostre estil, que vol dir aprofitar al màxim les virtuts dels nostres jugadors”.

Xavi Pascual ha recordat que el Barça Regal ja té experiència en situacions així, com per exemple la darrera Final a Quatre o els quarts contra el Panathinaikos de fa dos anys. “Estem aprenent a conviure amb això. Ens falta la identitat d’alguns jugadors, però estem aprenent a reinventar-nos cada dia i a trobar camins diferents per aconseguir la victòria”.

Risc i valentia

Al mateix temps, Pascual ha evitat la comparació del partit l’encreuament amb el Madrid a la Copa, que es va decantar a favor dels culers. “Farem coses diferents per recuperar l’anotació que estem perdent per les baixes. Sempre hem estat un equip que arrisca i valent i ho tornarem a ser, sens dubte”. “Segur que la gent se sentirà orgullosa de la nostra proposta”, rematava.

Tornar a dalt