fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, en una imatge d'arxiu. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Victòria important per consolidar la tercera plaça. Xavi Pascual s’ha mostrat satisfet després de superar per 80-59 el FIATC Joventut al Palau Blaugrana. L’entrenador confia en la bona feina de l’equip però destaca que les baixes poden condicionar la preparació de la semifinal de la Final a Quatre de Londres contra el Madrid.

“El tercer quart, la clau del partit”

“En el primer quart ha faltat encert, en el segon hem millorat, i el tercer quart ha estat clau per a la victòria final. En general, la segona part ha estat molt completa, tant en defensa com en atac. Hem realitzat bones accions i hem aconseguit cistelles fàcils”, ha resumit l’entrenador blaugrana.

Lesions de Nate Jawai i Joe Ingles

El pitjor del partit han estat les lesions de Nate Jawai i Joe Ingles. “Jawai ha notat una punxada a la zona de la fàscia plantar; demà [per dilluns] li realitzarem proves per confirmar la lesió, té mala pinta”, és lamentava el tècnic respecte a la baixa del pivot australià. “En Joe Ingles té un esquinç de grau 1. La seva joventut ens fa creure que arribarà al partit de divendres contra el Reial Madrid. No estic massa preocupat”, ha dit. Finalment, també ha comentat que Víctor Sada ha notat molèsties a la part superior del bessó i s’ha ressentit de l’última lesió que s’havia fet.

Aquest seguit de lesions poden marcar el partit del 10 de maig a Londres, contra el Reial Madrid, a les semifinals de la Final Four, però per a Xavi Pascual no hi ha excuses. “Malgrat tot, intentarem competir i guanyar a Londres”, assegura.

Tornar a dalt