Xavi Pascual: “Guanyarà l’equip que sigui mentalment més fort”

Xavi Pascual: “Guanyarà l’equip que sigui mentalment més fort”

El tècnic del Barça Regal avisa del perill del Panathinaikos, que “no és ni molt menys inferior a l’equip de fa dues temporades” “Controlar les emocions serà molt important i l’equip estarà al 200% aquest dimarts”, assegura Pascual

[[DES_1]][[DES_2]]Aquest dimarts el Barça Regal s’enfronta al Panathinaikos en el primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga. El tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, ha avisat dels perills del conjunt grec, que fa dues temporades va eliminar els catalans amb el factor pista en contra. “L’equip arriba en bona dinàmica. Portem una continuïtat francament bona. On no arribem per físic arribarem per tàctica”, ha comentat l’entrenador de Gavà, que ha afegit que Diamantidis és un dels jugadors més destacats de l’equip.

El Panathinaikos té el segell Diamantidis. És un equip que va molt a prop de cistella i que té en Schortsanitis una referència interior. Maciulis castiga molt els tres petits i treuen moltes faltes”, ha explicat Pascual, que ha deixat clar que el Barça Regal no es mou per venjança -per l’eliminatòria perduda fa dues temporades- sinó per il·lusió. “L’equip està il·lusionat, perquè no queden gaire jugadors que visquessin aquells partits. Ha passat molt de temps”, ha dit el tècnic, que ha recordat que en el segon partit de l’eliminatòria del 2011 el Barça va arribar a vèncer per 17 punts al segon quart.

Quan arriba aquest moment la pressió és màxima. Tenir el factor camp ha de ser important i el Palau ens ha d’empènyer”. “No volem perdre cap partit a casa, estem a  tres triomfs de poder viure una Final Four que ens fa molta il·lusió”, ha comentat Pascual, que té clar que aquest dimarts “guanyarà l’equip que estigui més fort mentalment” i que controlar les emocions “serà molt important, ja que l’equip anirà al 200%”.
Quan arriba aquest moment la pressió és màxima. Tenir el factor camp ha de ser important i el Palau ens ha d’empènyer

Pascual, a més, ha anunciat que Marko Todorovic serà baixa per al partit contra el conjunt grec per culpa d'una fractura a la primera falange del segon dit de la mà dreta. L'evolució marcarà la disponibilitat del jugador de Montenegro.

“Qualsevol vol jugar partits així”

Juan Carlos Navarro, capità del barça Regal, ha comentat que Diamantidis és el jugador a seguir. “És un jugador que és referent del seu equip, que penetra, llança de tres punts, fa mal al pal baix, fa punts i en genera...li tinc gran respecte”, ha comentat el de Sant Feliu. I com es troba l’’11’ del Barça? Navarro ens ho comenta: “A qualsevol li agrada jugar partits així. Jo estic bé, hem mesurat les càrregues de treball i em trobo bé. El problema de l’altre dia només va ser una punxada”, ha explicat el jugador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut