fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

El tècnic Xavi Pascual i el pivot Ante Tomic han parlat davant dels mitjans informatius aquest dimarts abans de viatjar a Madrid per disputar el cinquè i definitiu partit de la final de la Lliga Endesa que es disputarà aquest dimecres (22.00 hores) al Palacio de los Deportes de Madrid.

“La pressió és per als dos equips”, assegura Xavi Pascual. L’entrenador blaugrana és conscient de la situació i per aquest motiu assenyala: “El Barça haurà de controlar les emocions. La final la guanyarà l’equip més fort mentalment. Hem de preocupar-nos del que podem controlar”.

Tot i les circumstàncies, el Barça ha aconseguit forçar el cinquè partit. “No és el moment per pensar que el que hem fet és suficient, a 40 minuts l’únic objectiu és guanyar”. La victòria en el quart partit tampoc és un avantatge per a l’entrenador blaugrana. “Els dos equips poden aixecar-se després d’una derrota. En aquest play-off ha quedat demostrat”, explica el tècnic.

Xavi Pascual ha confirmat que no hi ha novetats sobre la lesió de Navarro: “Al final decidirem si juga o no. En cas de participar ho farà limitat”. A causa de la situació física del capità els jugadors secundaris hauran de continuar tenint protagonisme. “Tots els que entren a la pista han d’aportar. Si guanyem serà una victòria coral”, ha analitzat.

“Tot l’any hem estat treballant per arribar aquí”

“És el cinquè partit, l’últim de l’any, un gran trofeu. Hem estat tot l’any treballant per arribar aquí”, ha explicat el pivot Ante Tomic.

“Amb Navarro o sense ell, tinc molta responsabilitat ofensiva. No juguem igual sense ell, és molt important”, opina el jugador croat sobre la possible baixa de Navarro. Però Tomic creu en els recursos de l’equip: “Hem tingut lesions tot l’any, i és més difícil, però tenim altres jugadors que poden anotar”.

“Motivació és guanyar la Lliga, que és el meu objectiu des del principi de la temporada. Ara tenim l’oportunitat de fer-ho a Madrid”, afirma l’exjugador blanc. Sobre les sensacions que es puguin estar vivint a l’equip rival, Tomic creu: “Segur que tenen confiança i ganes de guanyar, però també pressió per jugar a Madrid”.

“En els 3 primers partits vam tenir molts problemes per tancar el rebot i guanyar aquest aspecte és molt important”. L’encert de Tomic i els seus companys en el rebot pot ser decisiu, com ja ho va ser al quart partit.

Tornar a dalt