Xavi Pascual: “Estem expectants i il·lusionats davant d’aquest nou repte”

Xavi Pascual: “Estem expectants i il·lusionats davant d’aquest nou repte”

El tècnic de Gavà creu que “un triomf contra el Fenerbahçe ho pot canviar tot”, i explica que els jugadors “estan treballant molt bé” Navarro, per la seva banda, revela que els jugadors es van reunir per mirar de trobar solucions a la pista

Aquest divendres (20.45h, Esport3) el Barça Regal rep el Fenerbahçe turc al Palau Blaugrana. És el primer partit del Top 16 de l’Eurolliga i pot ser un gran moment per capgirar la tendència negativa de l’equip, que ha perdut els tres últims enfrontaments de Lliga. A l’horitzó, el partit contra el Madrid del dia 30.

Xavi Pascual ha comentat en roda de premsa que l’equip “ho vol fer bé” i que està “expectant i il·lusionat davant d’aquest nou repte”. L’entrenador ha demanat el suport de l’afició en un moment en què el conjunt necessita sentir-se a gust al Palau. “És un partit atractiu. Necessitem i demanem que l’afició estigui amb l’equip. Sabem que no estem donant coses a la nostra afició i que no ho estem fent bé, però la victòria ho pot canviar tot”, ha dit el tècnic de Gavà. I és que aquest nou format de l’Eurolliga, un Top 16 de catorze partits, “és un nou repte i qualsevol detall serà important, perquè es pot decidir tot per un ‘basket average’”.

El Fenerbahçe, un dels millors equips

“És un equip amb moltes virtuts. McCalebb és especial i diferent. David Andersen dóna una dimensió especial als espais jugant en les posicions de 4 i 5. I Preldzic també aporta des de la l’aler o en la posició de 4. L’ànima de l’equip, però, és Onan i si ell està bé sempre guanyen”. Així ha radiografiat Xavi Pascual l’equip d’Istanbul, que és el líder de la Lliga turca però que va patir en excés per classificar-se per a la segona fase de la competició europea.

“Estem parlant d’una de les dues o tres millors plantilles de l’Eurolliga. Necessitaven adaptació i el fet de classificar-se en l’últim moment els ha reforçat i ara ja no juguen amb tanta pressió”, ha explicat Pascual. Qüestionat sobre si els jugadors li han dit alguna cosa respecte a la mala ratxa, Pascual ha dit que “l’equip està treballant fort i és el millor missatge que em poden donar ells. Necessitem fets i no paraules”.

Una reunió clau

Després de Xavi Pascual ha estat el torn del capità de l’equip, Juan Carlos Navarro. L’escorta ha revelat que els jugadors es van reunir per trobar solucions. “Els jugadors ens hem reunit i hem parlat. Tots els jugadors han explicat el que ens faltava i s’ha parlat de tot. Hem de comunicar-nos més i hem parlat d’aspectes que ens falten a la pista”, ha dit el santfeliuenc. Respecte al Fenerbahçe, Navarro ha parlat sobre la importància de Bo McCalebb, al qual “s’ha de defensar molt bé” durant tot el partit.

A més, l’11 blaugrana té molt clar que l’enfrontament d’aquest divendres és molt important per a l’equip. “Quan guanyem, la situació canviarà. Hem de guanyar com sigui, perquè aquest equip té ganes de capgirar les coses”, ha expressat Navarro, que confia en els seus companys en aquesta nova situació per a l’equip.

[[BOTOVERMELL::Pack d'entrades++Top 16 Eurolliga::http://www.fcbarcelona.cat/basquet/barca-regal/detall/noticia/venda-de-paquets-dentrades-per-al-top-16-de-leurolliga::HOR::::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut