Xavi Pascual: “Estem en una bona línia per al futur”

Xavi Pascual: “Estem en una bona línia per al futur”

Agraeix el suport dels 2.398 espectadors que s’han aplegat al Palau Blaugrana en un dia tan assenyalat “La propera setmana serà molt important amb els partits contra l’Olympiacos i l’Estudiantes en un curt espai de temps”, avisa el tècnic català

Després del contundent triomf d’aquest diumenge contra el Lagun Aro GCB per 98-50, el novè de la temporada, Xavi Pascual ha comentat en roda de premsa que l’equip “està en una bona línia per al futur” i ha destacat que l’equip està “molt millor del que a vegades demostrem”, fent referència al partit de dijous a la pista del Khimki.

Un dels aspectes que més ha volgut destacar Pascual ha estat la resposta del públic en un partit celebrat el dia de Reis. “A la gent que ha vingut a veure’ns (2.398 espectadors) els vull agrair la seva presència i tot el que ens han donat. És evident que l’horari no és el millor possible, però no podem fer res. Entenc a la gent que no ha vingut per l’horari i la data assenyalada que és. Nosaltres som actors i no decidim els horaris de les funcions”, ha explicat l’entrenador de Gavà.

La millora de Jasikevicius

Qüestionat sobre la millora de Sarunas Jasikevicius, Xavi Pascual ha volgut deixar clar que el lituà serà un dels jugadors importants en el futur proper. “Jasikevicius porta diverses jornades jugant molt bé. És una molt bona noticia, molt positiva per a l’equip. Es un jugador cridat a moments importants i que s’ha hagut d’adaptar després de deu anys fora del club”, ha dit el tècnic, que ha afegit que quan Saras “ens dóna coses, nosaltres som molt millors”.

Finalment, ha volgut destacar que la pròxima setmana els blaugranes tenen dos compromisos molt importants. Un a l’Eurolliga i un altre a la Lliga Endesa. “Serà una setmana important perquè divendres i diumenge ens juguem moltes coses contra l’Olympiacos i l’Estudiantes”, ha recordat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut