Xavi Pascual: “Estem en molt bona línia de joc”

Xavi Pascual: “Estem en molt bona línia de joc”

El tècnic del Barça Regal comenta que els blaugranes arriben bé a la Copa del Rei i diu que Oleson ha tingut un debut “força bo” Pascual creu que el Manresa “està en un bon moment” i que pocs equips “guanyaran al Nou Congost”

Després de guanyar amb solvència a la pista del Bàsquet Manresa, l’entrenador del Barça Regal Xavi Pascual ha comentat que l’equip era conscient que el partit seria complicat, però que han estat molt concentrats. “Sabíem que era un dia difícil, complicat. El Manresa està jugant molt bé últimament i era francament difícil superar-los”, ha comentat Pascual.

L’entrenador blaugrana  ha fet èmfasi en el fet que l’equip ha sortit “molt concentrat” i que ha realitzat un “treball defensiu que ha permès aconseguir avantatges”. Pascual, a més, ha dit que l’equip “està jugant molt bé. El nostre joc és bo i estem tenint facilitat per anotar. La nostra circulació és bona i crec que estem en una molt bona línia de joc”, ha valorat.

Debuta Oleson

Aquest diumenge, l’escorta Brad Oleson ha disputat el seu primer partit amb el Barça Regal. Pascual ha dit que l’americà amb passaport espanyol “ha d’entendre alguna de les nostres normes defensives, però ens ha ajudat molt”. “A nivell ofensiu ha estat equilibrat, encara que necessita temps d’adaptació de moltes coses, però el debut ha estat força bo”, ha reconegut el de Gavà.

Finalment, l’entrenador del Barça Regal ha deixat clar que l’equip tan sols s’ha de fixar en ell. “Hem de mirar-nos a nosaltres mateixos. La Copa del Rei és un moment important de la temporada i a vegades el que passa a la Copa condiciona el futur”, ha explicat el tècnic del Barça Regal, que ha acabat dient que “hem d’intentar ser millors cada dia”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut