Xavi Pascual: “Esperem un partit travat contra el Khimki”

Xavi Pascual: “Esperem un partit travat contra el Khimki”

El tècnic del Barça Regal avisa sobre els perills de l’equip rus, l’únic que ha derrotat els catalans en aquest Top 16 de l’Eurolliga “Per guanyar haurem de fer les coses molt bé. Han guanyat tots els equips grans de la competició”, explica Pascual

Aquest dijous (20.45 h, Esport3) el Barça Regal disputa un nou partit de l’Eurolliga al Palau Blaugrana gairebé un mes després de l’últim. El fet d’haver disputat la Copa del Rei i d’haver jugat dos partits de forma consecutiva a domicili ha fet que el retorn dels de Xavi Pascual al Palau en partit d’Eurolliga s’hagi allargat.

El Khimki és l’únic rival que fins ara ens ha guanyat en aquest Top 16. Ha passat gairebé una volta sencera i nosaltres hem anat sumant victòries”, ha dit Xavi Pascual, tècnic del Barça Regal en la roda de premsa prèvia al partit. El conjunt rus, que arriba al Palau amb un balanç de cinc triomfs i tres derrotes, és, per Pascual, “un conjunt d’altíssim nivell i que gestiona molt bé els partits". "Ha sofert tres derrotes en partits que ha dominat. És un partit dificilíssim i tant de bo el públic del Palau ens ajudi”, ha explicat el tècnic català.

Un triomf amb premi

En cas de triomf, el Barça Regal se situaria en una posició de privilegi en el seu objectiu de classificar-se per als quarts de final de la competició. “Haurem de fer les coses molt bé per guanyar-los, ells han superat els grans equips de la competició i serà un dia difícil”, avisa Xavi Pascual, que recorda que “el Khimki no ha canviat, segueix a un nivell extraordinari i compta amb un dels millors bases de la competició”.

Com són els russos

“És un equip amb jugadors molt grans, però no és un equip de més tiradors o de fer més bloqueig i continuació. No és un dels equips amb noms més clàssics, però té uns jugadors brillants”, diu Pascual, que recorda que “Monia i Rivers, en la posició d’aler, tenen tir de 3 punts i també surten al contraatac”, mentre que en el lloc de pivot Paul Davis “és molt difícil de defensar i pot llançar” i Loncar “juga més a prop de cistella”.

Com arriba el Barça

“Estem en un bon moment i ho estem fent bé en la transició defensiva i ofensiva”, diu Pascual, que avança com creu que serà el partit. “Serà un partit travat i ells intentaran córrer quan perdem la pilota”, analitza el tècnic de Gavà, que recorda que “guanyar fora de casa a l’Eurolliga costa molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut