fcb.portal.reset.password

Pinya de l'equip dins el vestidor després de guanyar la Copa del Rei / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Xavi Pascual ha guanyat la seva tercera Copa del Rei des que és entrenador del Barça Regal, el febrer del 2008. El tècnic era un home feliç després de veure com el seu equip ha completat una Copa en què han eliminat el Reial Madrid i el Caja Laboral, abans de superar aquesta tarda el València Basket. Per tot plegat Pascual no ha dubtat a reconèixer, un cop coronats com a campions, que “estem davant d’una de les millors Copes del Rei que hem jugat”.

A més ha destacat la gran capacitat de treball que ha demostrat l’equip, ja que en moltes fases de la competició alguns jugadors han acabat amb molèsties. “Nosaltres hem treballat molt per arribar fins aquí. Hem fet un gran esforç i crec que som un equip que ha jugat un bàsquet tàctic gairebé perfecte”. I ha afegit que “som un equip guanyador que ens preparem molt bé les competicions, hem gestionat molt bé la Copa tant tàcticament com físicament”.

“Volem seguir creixent”

Pascual ha recordat que a principi de temporada preveia que l’equip, amb jugadors nous, “li costaria agafar l’estabilitat per ser un equip sòlid", però que han anat "creixent”. Amb el repte ara de classificar-se per als quarts de final de l’Eurolliga i evolucionar a la Lliga, l’entrenador ha apuntat que són "un equip ambiciós" i que volen "seguir creixent".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();