Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "És un d'aquells partits que passarà a la història"

El tècnic ha dit que Navarro, autor de 33 punts, ha fet un partit "descomunal" "És una victòria importantíssima per seguir depenent de nosaltres per entrar a la copa, però res més", comenta l'entrenador

Després del triomf contra el Reial Madrid, en el qual Juan Carlos Navarro ha estat protagonista amb 33 punts, Xavi Pascual ha comentat en roda de premsa que l'actuació del capità blaugrana ha estat "descomunal" i ha afegit que "és un d'aquells partits que passaran a la història". A més, Pascual ha dit que Navarro "ens ha liderat ofensivament, ha fet cistelles increïbles, ha defensat...és un jugador únic a la història del bàsquet i ho ha demostrat", ha valorat.

El tècnic de Gavà ha dit que el triomf és molt important de cara al futur immediat dels catalans. "És una victòria per seguir depenent de nosaltres per entrar a la Copa del Rei, però res més", ha valorat Pascual. En el partit, per a Pascual, ha estat clau "la concentració, el bon desig i el suport de la nostra gent". I és que aquest diumenge contra el Madrid s'han aplegat 7.359 persones al Palau, que han vist com, en paraules de Pascual, "tot l'equip ha donat un pas endavant. Tots han fet un bon partit aportant coses. Hem pogut controlar el ritme del partit bastant bé i estic francament content pel partit de cada un dels jugadors", ha finalitzat.

D'altra banda, Pete Mickeal ha comentat als mitjans informatius que "hem tingut un nivell molt alt durant tot el partit. Ha estat un partit dur, però aquest és el nostre moment", ha valorat l'aler americà, que no ha sabut què dir sobre l'exhibició de Juan Carlos Navarro. "Als meus 34 anys, he vist el millor partit que ha fet mai", ha dit el de Rock Island.

El gran protagonista del partit, Juan Carlos Navarro, ha dit que "l'equip ha recuperat bones sensacions. Per ser l'últim partit de l'any, estem molt contents" i ha acabat dient que "estic molt content, m'he trobat molt a gust. El camí era dolent i ja ens tocava corregir-lo", ha comentat el capità del Barça.


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut