Xavi Pascual: “Ens ha costat molt entrar en el partit”

Xavi Pascual: “Ens ha costat molt entrar en el partit”

El tècnic del Barça Regal explica que arribar al descans 18 punts per sota “ha estat una penalització molt gran” “En el primer temps hem estat francament malament”, ha admès el tècnic de Gavà

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al segon partit de quarts de final contra l’Uxue Bilbao que el Barça Regal no ha estat a l’alçada en el primer temps, però que un cop ha entrat en el partit ha pogut guanyar qualsevol. “Ens ha costat molt entrar en el partit. En el primer temps hem estat francament malament, perdent el control del joc i el control de la defensa i les nostres decisions en atac no han estat bones. Hem dubtat quan teníem tirs oberts”, ha comentat Pascual.

Els 18 punts d’avantatge amb què el conjunt basc ha arribat al descans han estat una llosa per als catalans. “Els 18 punts han estat una penalització molt gran. En els segon temps hem estat més intensos, controlant millor el rebot i hem tingut les nostres opcions de guanyar en un final que ha pogut guanyar qualsevol. Hem tingut errors en moments claus, fent una falta en un triple, una tècnica, una pèrdua de pilota i errant una safata clara”, ha analitzat el tècnic del Barça Regal.

Finalment, Pascual ha explicat que no l’ha sorprès el partit dels de Katsikaris, equip al qual respecta molt. “Ha demostrat caràcter, orgull i intensitat. Són un exemple en aquests anys, des que Fotis està aquí, que el Bilbao té un segell guanyador i jugadors amb ambició. Són grans professionals. No m’ha sorprès en absolut perquè els tinc un gran respecte. La seva trajectòria és molt bona”, ha finalitzat el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut