fcb.portal.reset.password

Pascual, en una imatge d'arxiu. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Amb l’equip matemàticament classificat per als quarts i amb el factor pista a favor, Xavi Pascual veu una última fita a assolir en el Top 16 de l’Eurolliga i davant del Caja Laboral al Palau pot fer el pas definitiu: “Ara queda aconseguir la primera plaça de grup i aquest dijous tenim la primera oportunitat davant d’un rival de primer nivell. És un moment important per a nosaltres”.

A més, el tècnic del Barça Regal reconeixia que un triomf probablement variaria les prioritats entre Lliga i Eurolliga i alleugeriria l’exigència del calendari imminent: “Encara hi ha un objectiu en joc. Si l’aconseguim podria ser que tinguéssim una visió diferent a la de fins ara. Intentarem tenir una conducta intel•ligent a un calendari tan comprimit”.

Partit a partit

Tot i el balanç de deu victòries i una derrota a tres jornades per a la conclusió de la fase, Pascual té clar que cal mantenir la concentració sempre: “Tenim la visió que estem fent les coses molt bé en el Top 16, però sempre hi ha un demà i tot el que has fet no serveix, tot canvia. Passem del negativisme al positivisme molt ràpid, cada partit que jugues és molt important aquí i sempre sortirem amb la millor mentalitat”. En aquesta ocasió, Xavi Pascual està convençut que el Caja Laboral arribarà “necessitat de victòria” i espera que sigui diferent al que va passar recentment a la Lliga, en què els vitorians es van imposar al Palau.

La renovació de Creus

D’altra banda, el tècnic ha valorat així la renovació del secretari tècnic, Joan Creus: “Una molt bona notícia. És una figura clau per al funcionament de la secció. Amb ell hem fet un canvi molt important. Tenim una molt bona relació esportiva i personal, a mi m’ha ajudat moltíssim. Sempre ha estat molt proper en els bons i mals moments i ens uneix una visió bastant semblant”.

Huertas, amb ganes de redimir-se

Marcelinho Huertas, per la seva banda, ha assegurat que el vestidor té “moltes ganes” de rebre el Caja Laboral per la derrota davant els bascos a la Lliga de fa dues setmanes. També desitja “certificar el primer lloc del grup com més ràpid millor” i creu que “seria important i únic acabar aquesta fase sense més derrotes”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();