Xavi Pascual: “El Valladolid ens ha obligat a jugar molt bé”

Xavi Pascual: “El Valladolid ens ha obligat a jugar molt bé”

“Estem contents per haver aconseguit un triomf contra un equip que juga molt bé, millor del que jugava les últimes jornades”, ha assegurat el tècnic del Barça Regal

Després d'aconseguir aquest diumenge contra el Blancos de Rueda la desena victòria de la temporada a la Lliga Endesa, Xavi Pascual ha comentat, després del partit, que "el Valladolid és un rival que juga molt bé, millor que les últimes jornades, i ens ha obligat a jugar molt bé", i ha afegit que "en molts moments, defensivament no hem estat bé".

El Barça, que ha arribat a perdre per 11 punts durant el tercer quart, ha pogut capgirar el partit en els últims minuts gràcies a la millora defensiva i a l'encert de Lorbek, Mickeal i Huertas. Per a Pascual, "a nivell ofensiu hem trobat moltes coses", i ha afirmat que "estem molt contents per haver aconseguit el triomf".

Finalment, Pascual ha elogiat el Blancos de Rueda, del qual ha dit que "ha fet un molt bon treball", i ha manifestat que "definitivament, l'equip ho pot fer millor". El proper compromís del Barça Regal serà el proper dijous a la pista del Caja Laboral en partit de l'Eurolliga (20.15h, Esport3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut