Xavi Pascual: “El gran objectiu era arribar als quarts amb el factor pista a favor”

Xavi Pascual: “El gran objectiu era arribar als quarts amb el factor pista a favor”

El tècnic de Gavà comenta que l’equip “ha administrat molt bé els avantatges aconseguits entre el segon i el tercer quart” i explica que “hem pogut gestionar els minuts dels jugadors” de cara al partit de diumenge contra el Cai Saragossa

Xavi Pascual s’ha mostrat molt satisfet a la roda de premsa posterior al partit contra el Besiktas. El triomf ha permès als blaugranes aconseguir, de forma matemàtica, la segona posició del grup, fet que garanteix el factor pista a favor en els quarts de final de l’Eurolliga. “El primer quart ens ha ajudat a encarar bé el partit. A partir del segon i el tercer quart hem administrat molt bé els avantatges –entre 13 i 20 punts i ens hem endut aquesta important victòria”, ha dit el tècnic.

Gestionant avantatges

Ha estat un dia important per donar minuts a tots de cara al partit de diumenge. Hem tingut desgast, perquè hem jugat per guanyar, però no un desgast molt gran”, ha admès el tècnic català, que ha deixat clar que el primer lloc del grup, que és gairebé virtual, “no està fet perquè en el món de l’esport fins que no ho tens no ho pots dir”.

Finalment, Pascual ha parlat sobre el rival d’aquest diumenge, el Cai Saragossa. “És un partit molt important per a nosaltres perquè vam perdre el darrer partit que vam jugar contra el Caja Laboral. Em preocupen moltes coses del Cai, com per exemple el seu tir exterior i com obren el camp amb Aguilar. Són tots molt bons”, ha analitzat Pascual, que aquest divendres ha marxat satisfet del Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut