fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Ha costat guanyar, però Xavi Pascual estava satisfet: “Estem contents per aquesta victòria. Hi ha hagut força factors adversos dins del mateix partit i, per tant, crec que té molt de mèrit. Abans de començar, crèiem que Sada ens podria ajudar, però al principi del partit s’ha ressentit d’una lumbàlgia que arrossega i ha hagut de seure. Navarro també ha hagut de deixar la pista per unes molèsties als isquiotibials. Són dos jugadors força importants per a nosaltres, però crec que l’equip ha sabut refer-se d’un mal inici i, progressivament, punt per punt, hem entrat en l’enfrontament. Era un duel important per millorar la nostra classificació a la Lliga Endesa”.

Un bon triomf, només enteranyinat per la nova lesió de Navarro: “En aquest moment ja és dubte per a la Copa. Haurem d’esperar per saber exactament l’abast exacte de la lesió, però tot fa pensar que el perdrem per uns dies”, ha explicat el tècnic del Barça Regal a la sala de premsa del Palau.

Una victòria per agafar confiança

El de Gavà ha elogiat el joc de l’Uxue Bilbao Basket -“està fent una molt bona temporada"- però es queda amb la capacitat de reacció del seu equip: “En la primera volta, aquest tipus de partits els vam acabar perdent. Aquest diumenge ens ha sortit cara i encadenem quatre victòries consecutives. Això ens ha de donar confiança per afrontar els propers partits, començant pel d’aquest dijous al Palau davant el Montepaschi”.

Jasikevicius, Abrines i Jawai

Qüestionat sobre alguns noms propis del duel d’aquest diumenge, Pascual ha comentat que “Jasikevicius ja fa mesos que ens ajuda. Ha trobat el seu punt de forma i s’ha adaptat a l’equip. Hi ha la tendència a creure que era un jugador de la casa i que no necessitaria temps per adaptar-se, i el cert és que portava molt de temps fora d’aquí. Ara estem encantats amb el seu lideratge i la seva capacitat de decisió. Aquest diumenge ha estat clau, anotant tots els tirs lliures en els instants finals”.

D’Abrines ha assegurat que “és un jugador en el qual tenim dipositades moltes esperances. Aquest diumenge ens ha ajudat força i estem contents del seu rendiment, del seu desig i de la seva entrega a la pista”. Finalment, pel que fa a Jawai, ha apuntat que “està tornant a trobar el puntet que tanta falta ens fa. Està agafant confiança i ens està ajudant molt. Necessitem que Tomic estigui al nivell que estava fins ara i que tots dos estiguin al 100%”.

Tornar a dalt