fcb.portal.reset.password

 

Tots els amants del bàsquet saben què és el ‘Hall of Fame’: una manera de reconèixer i honorar els jugadors que han contribuït de manera excepcional al creixement de l'esport que ens apassiona. Hem volgut traslladar aquest concepte al nostre equip i per això aquests dies el Facebook del FCBbasket està més ple d'estrelles que mai.

A l'aplicació ‘FCB Hall of Fame’ -accessible des del Facebook del FCBbasket-, els nostres usuaris estan proposant els jugadors que consideren que haurien de ser candidats a formar part de l'exclusiu Saló de la Fama, i encara ho podran fer fins al proper 2 de maig.

60 finalistes de llegenda

D'entre totes les propostes que feu a ‘FCB Hall of Fame’, triarem 60 jugadors de llegenda perquè, en una segona fase que s'obrirà el 3 de maig, voteu pel vostre cinc ideal de tota la història del Barça. Els 10 jugadors més votats conformaran el ‘Hall of Fame’ del FC Barcelona. Teniu una gran responsabilitat!

Cinc samarretes signades per tota la plantilla!

I per a una responsabilitat d'aquest nivell, el premi havia d'estar igualment a l'altura. Per això, entre tots els que participeu a ‘FCB Hall of Fame’ sortejarem cinc samarretes del Barça Regal signades per tota la plantilla.

Qui seran els 10 jugadors escollits? Tu decideixes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();