Tornada a la Lliga buscant l’onzena consecutiva

Tornada a la Lliga buscant l’onzena consecutiva

El Barça Regal reprèn el camí a la competició domèstica davant el Mad-Croc Fuenlabrada aquest diumenge (19 hores, Esport3) Els de Xavi Pascual busquen l’onzè triomf consecutiu davant un Fuenlabrada amb urgències i que flirteja amb la zona de descens

Torna la Lliga Endesa després d’un període d’èxits a la disciplina del Barça Regal. Després de confirmar un gran moment de forma a l’Eurolliga davant el Maccabi Tel Aviv amb una victòria de prestigi, els de Xavi Pascual tornen a la competició domèstica amb l’objectiu de mantenir aquesta línia.

A les tres victòries consecutives a la fase regular cal afegir-hi les quatre de l’Eurolliga i els tres duels que van portar l’equip a aixecar la Copa del Rei el cap de setmana passat. Els culers, per tant, busquen l’onzè triomf consecutiu davant un Fuenlabrada que necessita sumar una victòria si es vol allunyar momentàniament de la zona baixa de la classificació. En el matx d’aquest diumenge (19 hores, Esport 3) la secció de bàsquet oferirà el trofeu de campió de Copa a l’afició.

Gran moment col·lectiu

Amb tots els integrants de la plantilla aportant sensacions i moments de joc molt positius, el Barça Regal viu el que segurament és el seu millor moment de forma de la temporada. A banda del paper que estan fent homes com Pete Mickeal, Juan Carlos Navarro, Ante Tomic i Nathan Jawai, cal destacar que tots els jugadors culers són capaços de sumar notablement en saltar a la pista.

D’altra banda, la imatge de l’equip ha fet un gir de 180 graus. La solidesa ofensiva i l’habilitat de trobar la millor opció de cara a cistella s’estan convertint en el segell dels culers, i la fortalesa defensiva mostrada al llarg de l’any es manté. Els barcelonistes s’estan tornant, doncs, un rival molt difícil de batre.

Feldeine i Sené

Trifón Poch dirigeix un Fuenlabrada que posa la majoria de les seves esperances en l’aler dominicà James Feldeine, un anotador de ratxes que, si té el dia, pot portar força maldecaps al Barça Regal.

En el joc interior, Ante Tomic i Nathan Jawai hauran de fer front a la potència de Saer Sené, el gran líder dels madrilenys sota els taulells i un autèntic líder en defensa gràcies a la seva intimidació i capacitat per fer rectificar els llançaments dels rivals.

Cal destacar que a Sené l’acompanyarà a la pintura el recentment incorporat Rob Kurz, un home amb experiència a la Lliga Endesa i que, sens dubte, dificultarà la tasca d’Erazem Lorbek i CJ Wallace.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut